RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   lidakiler (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5152)

halim20 08-09-2008 12:38

Ender bey yeğenimize çok geçmiş olsun.. allah şifasını versin...
Murat sizide tebrik ederim avınız bayağı bereketli geçmiş..

Salih Reis 08-09-2008 15:29

Alıntı:

ender tafarından gönderildi (Mesaj 55192)
Sevgili dostlar uzunca bir süre ara vermek zorunda kalmıştım. Allah bağışlarsa 15 aylık bir oğlum var gözünde tümör tesbit edildi tedavisi için bayağı uğraştık.her ay ankara ya gidiyoruz. Allah a çok şükürler olsun geriledi küçüldü kontrolleri var sadece iyiiyiz artık.uzun bir süre balık avınada ara vermiştik artık döndük inşallah iyi bir sezon geçiririz.
Murat bey balıkların köyünü basmışınız darısı bizlerin başına nice böyle avlar dileğiyle
<Selamlar Saygılar

Ender kardeşim büyük geçmiş olsun. :(

Muratcım seni de tebrik ederim. bu arada yem olarak ne kullandığını öğrenebilir miyiz ?

kungfucu07 08-09-2008 16:50

balıklar süper gözüküyor burdan.. harika av olmuş..tebrikler.. ayrıca ender abicim geçmiş olsun..

turna 08-09-2008 19:25

Önce geçmiş olsun,avınız da güzel olmuş,afiyet olsun.

xnode 08-09-2008 21:22

maşaAllah bütün sürüyü yakalamışsınız. :) elinize sağlık ve afiyet olmuştur umarım.
sevgiler.

Egeli 09-09-2008 11:10

bAlıklar süper...
lidakiler çok tatlı olur şimdi...

Ender bey çok geçmiş olsun...

ibrahimz35 10-09-2008 22:09

Öncelikle, Ender abi seni tekrar aramızda görmek ne mutlu.
Siteye ilk girdigimde senden mevkiler istemiştim, sende sağolasın beni kırmayıp yardımcı olmuştun.
Uzun süre seni sitede göremeyince bizi bırakıp gittigini düşünüp üzülmüştüm.
Yeğenimize çok geçmiş olsun, Allah iylik sağlık versin.
Murat abi yapmışsın yine yapaçağını eline koluna sağlık, birazınıda azat ette çeşmealtına gelsinler. Bizde elimiz boş dönmeyelim.

muratbaykent 11-09-2008 08:59

lidakiler

Sana lidakiler feda olsun İbrahim.Azat ettim gitti.

Hasan BALIKÇI 11-09-2008 21:42

Alıntı:

muratbaykent tafarından gönderildi (Mesaj 55188)
merhaba arkadaşlar.Cumartesi günü bacanağımla beraber şansımızı denemek için sahilevlerinden açıldık.iyiki açılmışız.cuma akşamından çıktığımız avımız aşağıda resimlenen şekilde sonuçlandı.:):deli:akşam suyuda aldığımız balıkları afiyetle midemize indirip,keyifli bir akşam geçirdikten sonra cumartesi sabah suyunda,öğlen saat 1 e kadar av yaptık.bizi tatmin eden balıklarımızın resimlerinide eklemek istedim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

çok güzeller teşekür ederim bizlerle paylaştığın için :helal::helal:en kötü avınız bundan daha iyi olur inşallah

sevgiler saygılar

iskorpit 12-09-2008 09:48

ender abicim gelmiş geçmiş olsun haberimiz olsaydı gelirdik inan..allah beterinden korusun neyseki geçmiş çok şükür.. allah sana ve ailene uzun ve sağlıklı ömürler versin..murat abicim siz napmıssınız öle yaa katliyam gibi valla süper bi görüntü daha nicelerine insallah..SAYGILARIMLA

Saat 08:43.