![]() |
Alıntı:
Alıntı:
sürdürebilir sazan balıkçılığı adına yatırım |
Tebrikler bu kadar büyük balıkları da suya bırakırsanız ne mutlu size.
|
Sabri kardeş size ve bize bol adrenalinler.Sizinki bırakarak bizimkide afiyetle yiyerek.Rastgelsin.
|
Alıntı:
yarın da balık olması için |
Tebrik edrim 10 numara av olmıuş, özellikle balıkları geri bırakmanız saygı duyulacak bir davranış. Sazan avcılığında en büyük zevk balığı karaya çıkartmak için harcanan adranelin.
|
evet balık tutmak bir adrenalin olayı Murat arkadaşımız da bir konuda haklı sabri abimizde bir yerde haklı av süper olmuş bırakılmasıda bir okadar güzel gelin siz bu olayı buralarda anlatın bence doğuda balık katliamı oluyor alabalık, aynalı sazan avlarında standart gözetmeksizin avlananlar var tırıvırılar halen av malzemecilerinde satılıyor istanbulda ve batı genelinde sabri abimiz gibi bir çok insan var ama allah anadolunun yardımcısı olsun diyorum herkese iyi avlar şu saatlerde benimde aynalı avımda olmam gerekiyordu lakin dün kar yağdı ve sonrasında yağmur gideceğim yer yaklaşık 2300 mt de olduğu için yolunu kar kapamıştır diyerek hiç yola çıkmadım inşallah pazar günü
|
tebrikler güzel bir av ve belgesel tadında sunum.herdaim rastgele.
|
yasak avlananları lütfen cep telefonunuzla(özellikle) ihbar edin
|
Alıntı:
gelelim alıntıma yazacaklarıma!! yukarıda yazdıklarınız ve ve kamp alanından görüntüler ve forum üyelerine verdiğiniz cevaplar çok profesyonel vede bu işi çok iyi biliyormuş havası estirmektedir!! ama benim kafamda soru işaretleri uyandırmasını engellemedi desem sanırım doğru olacak... sonar ile balık bulmaya çalışacak kadar olaya profesyonel yaklaşan 100/150 metrede 8 metre derinlikte avlanıyorum diyecek kadar bu işi çok iyi bildiğini idda edecek bir hava estiren cümleleriyle bunu gösteren şahsınız neden 35 kilo yem kullandı bunu anlamadım... 100/150 metreye siz o 35 kilo yemi nasıl ulaştırdınız bunu yazmamışsınız... 1)akülü yem taşıma aygıtımı kullandınız 2)bot yada kayık mı kullandınız bu sorumdu.... avı değerlendirmem gerekirse... 2 günde 35 kilo yem ile 18 tane balığı yakalamak evet başarıdır...çünkü siz 35 kilo yem ile koca gölü beslemişsiniz...ve o gölden 35 kilo yemi yiyen o balıkları iyi bulmuşsunuz... |
Alıntı:
açtığım konuyla ne alakası var?? |
Saat 08:43. |