![]() |
Abi harbi çamur atmışsın..Livarın dibini nasıl gördün en az 1 mt.uzunluğu var(doğrumu seko).Seko yazsa.....Naza çekiyo..Babası geldiya,şimdi evde balık ve arkadaşı midededir...Beyin biraz karıncalanmaya başlamıştır...Şu an ne yazsak gülme aşamasıdır....Bunun bir bardak veya 2 bardak ötesi asabi devresidir.Bu durumda "banane ya şimdi oturupta onlarımı eğlendirecem"diyodur...Birebir böyledir.Msn i açık ....Yalansa yazsın...
Alıntı:
|
Ne beden eğitimi öğretmeni? Anlamadım ama yazarım valide peder gidince... ;)
|
Ben senin branşını beden eğitimi sanmıştımm.Birde bana açıklama yazdırdınyaa. :camoka:
|
Arkadaşlar Sami bu fotoğrafın üstünü örtmek için bir sürü konu açıyo,aldanmayın.Dediklerinin hiç birini yapmıyor burada...Açıklayamıyorda...
|
Alıntı:
|
Patagonyada halk aç Sami ne diyorsun sen? Sen çukurlarda sıkışmış balıkları toplarken orada bir yığın zavallı insan aç geziyor.Örttürmem bu yazının üstünüüüüü...
|
Alıntı:
|
Bunu bir şiirle dile getirmek isterim(şiiir ne dile gelen ne)
Patagonya Ayı balıkları doğuruyor buz soğuğu bölgelerin derinlerinde, alacakaranlıkta yeraltı mağaraları oluşturuyor okyanusun son uçurumunu; Patagonya'nın inekleri ayırıyorlar günden kendilerini bir patırtı gibi, yalnızlıklara karşı sıcak sütunlarını soğukta yükselten ağır bir pis koku gibi Bir çan kadar ıssızsın sen, ey Amerika: için hiç bir zaman yükselmeyen şarkıyla dolu, ne eli ne de kulağı var çobanın, ova çiftçisinin, balıkçının ne bir piyanosu ne de bir yanak etrafında: izliyor ay onları, sonsuzluk yüceltiyor hayatlarını, gece gözetliyor onları, ve diğerleri gibi yavaş yaşlı bir gün doğuyor. |
Yaaa hastayım size heeee neyi paylaşamıyonuz bak biz burda aç gezelim sami kardeş sen orda havuduyla götür olacak işmi Seko adamım bu ne acımasız bir adam 2 bardak ötesine geçmek üzereyim şiirede hasta oldum haaa ya harbi sen orda ne yapıyorsun
|
Alıntı:
|
Saat 08:53. |