RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Bu Adam Ne Yapiyor??? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=519)

rüzgar2 27-12-2005 06:35

Abi harbi çamur atmışsın..Livarın dibini nasıl gördün en az 1 mt.uzunluğu var(doğrumu seko).Seko yazsa.....Naza çekiyo..Babası geldiya,şimdi evde balık ve arkadaşı midededir...Beyin biraz karıncalanmaya başlamıştır...Şu an ne yazsak gülme aşamasıdır....Bunun bir bardak veya 2 bardak ötesi asabi devresidir.Bu durumda "banane ya şimdi oturupta onlarımı eğlendirecem"diyodur...Birebir böyledir.Msn i açık ....Yalansa yazsın...

Alıntı:

Beyin biraz karıncalanmaya başlamıştır...Şu an ne yazsak gülme aşamasıdır....Bunun bir bardak veya 2 bardak ötesi asabi devresidir
Şu an bende öyleyim..........(01:23)

aserkansatı 27-12-2005 06:37

Ne beden eğitimi öğretmeni? Anlamadım ama yazarım valide peder gidince... ;)

rüzgar2 27-12-2005 06:41

Ben senin branşını beden eğitimi sanmıştımm.Birde bana açıklama yazdırdınyaa. :camoka:

aserkansatı 31-12-2005 06:55

Arkadaşlar Sami bu fotoğrafın üstünü örtmek için bir sürü konu açıyo,aldanmayın.Dediklerinin hiç birini yapmıyor burada...Açıklayamıyorda...

rüzgar2 31-12-2005 07:05

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
Arkadaşlar Sami bu fotoğrafın üstünü örtmek için bir sürü konu açıyo,aldanmayın.Dediklerinin hiç birini yapmıyor burada...Açıklayamıyorda...

Avatar ve imza hakkında bir kaç şey de ben söylemek istiyorum....Yaş belirtmek lazım..Kabul edilen avatar boyutları çok küçük...Bu konuda sorunlar yaşıyoruz....

aserkansatı 31-12-2005 07:23

Patagonyada halk aç Sami ne diyorsun sen? Sen çukurlarda sıkışmış balıkları toplarken orada bir yığın zavallı insan aç geziyor.Örttürmem bu yazının üstünüüüüü...

aserkansatı 31-12-2005 07:25

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Avatar ve imza hakkında bir kaç şey de ben söylemek istiyorum....Yaş belirtmek lazım..Kabul edilen avatar boyutları çok küçük...Bu konuda sorunlar yaşıyoruz....

Örttürmem bu yazıyııııı...

rüzgar2 31-12-2005 07:28

Bunu bir şiirle dile getirmek isterim(şiiir ne dile gelen ne)

Patagonya

Ayı balıkları doğuruyor
buz soğuğu bölgelerin derinlerinde,
alacakaranlıkta yeraltı mağaraları oluşturuyor
okyanusun son uçurumunu;
Patagonya'nın inekleri
ayırıyorlar günden kendilerini
bir patırtı gibi, yalnızlıklara karşı
sıcak sütunlarını soğukta yükselten
ağır bir pis koku gibi

Bir çan kadar ıssızsın sen, ey Amerika:

için hiç bir zaman yükselmeyen şarkıyla dolu,
ne eli ne de kulağı var
çobanın, ova çiftçisinin, balıkçının
ne bir piyanosu ne de bir yanak etrafında: izliyor ay onları,
sonsuzluk yüceltiyor hayatlarını, gece gözetliyor onları,
ve diğerleri gibi yavaş yaşlı bir gün doğuyor.

Bir Dost 31-12-2005 07:48

Yaaa hastayım size heeee neyi paylaşamıyonuz bak biz burda aç gezelim sami kardeş sen orda havuduyla götür olacak işmi Seko adamım bu ne acımasız bir adam 2 bardak ötesine geçmek üzereyim şiirede hasta oldum haaa ya harbi sen orda ne yapıyorsun

rüzgar2 31-12-2005 07:51

Alıntı:

hudutt tafarından gönderildi
Yaaa hastayım size heeee neyi paylaşamıyonuz bak biz burda aç gezelim sami kardeş sen orda havuduyla götür olacak işmi Seko adamım bu ne acımasız bir adam 2 bardak ötesine geçmek üzereyim şiirede hasta oldum haaa ya harbi sen orda ne yapıyorsun

İste götürdüklerimin yarısını vereyim...İste yeter..

Saat 08:53.