RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   mersın koyu son 5 dakıka raporu :-) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5296)

musty 05-11-2008 07:29

merhaba Hasan abıcım gıdelım ben zaten herhalde meslegı falan degıstırecem bu gıdısle son 5 dakka butun gunun stresını bır aldıkı sorma esofmanlara gelınce onuda anneme sormak lazım 2veya 3 kere yıkadı kadıncagız:D en sonunda gectı :D:D kır bısey kalmadı sukur kendıne ıyı bak hoscakal

aspirinsporcu 06-11-2008 00:55

syn hasan bunları tutarken oltaya yem diye inşallah para takmamışındır. çünkü bu çipuralar ya kaçak yada kaçamayan tezgaha düşen besiler. kusura bakma ve yanlış anlama.

musty 06-11-2008 06:59

sayın aspırınsporcu ımzanızı tam olarak doldurursanız sıze ısmınızle hıtap edebılırım fakat ımzanızda tam degıl bunları hasan bey degılde ben tuttum forumun ılk sayfasına bakarsanız ımza olarakta gorebılırsınız bu balıklar dogal veya maket yada cıftlık dıye zaten ıddıa olayı degıl ıyı gunler herkese hoscakalın

Caner BALIKÇI 06-11-2008 23:48

Alıntı:

aspirinsporcu tafarından gönderildi (Mesaj 56930)
syn hasan bunları tutarken oltaya yem diye inşallah para takmamışındır. çünkü bu çipuralar ya kaçak yada kaçamayan tezgaha düşen besiler. kusura bakma ve yanlış anlama.

Sayın aspirinsporcu önce imza ayarlarınızı yapın ki öle cevap verelim size.Sonra konuları okuyup yorum yazın konunun sahibi ve balıkları yakalayan musty nickli üyemizdir.Saygılar

Taygun KOCABIYIK 07-11-2008 00:08

Alıntı:

aspirinsporcu tafarından gönderildi (Mesaj 56930)

Daha ilk mesajdan böyle birşey yazarak hoş bir davranışta bulunmamışsınız.
Yinede ben kötü niyet aramıyorum mesajınızda. Fakat önce bir tanışsaydık imzanızı doldursaydınız daha hoş olurdu.

aspirinsporcu 07-11-2008 08:14

ben imzamı düzenledim ancak ilk yazdığım mesajda görünmüyor. ben ekleneceğini düşünmüştüm. otomatik olarak tabi.

aslında nette fazla takılmazdım ama bu ara pek iş yoğunluğu olmadığından biraz takılıyorum. balıkların fotolarını görünce; "çeşmede gerence koyuna gittim bunları yakaladım" diyen bir arkadaşım vardı o aklıma geldi. ıldırıdan caminin yanındaki balıkçıdan taze çiftlik çipuralarını satın alıp arasına da bir kaça mercen karagöz sargoz karıştırıp. yakaladığı 2 lidakiyi de arasına koyup millete ben tuttum diye hava atıyordu.neredeyse aynı foto yani. ama balıkların gerçek deniz çipurası olmaması insanı şüpheye düşürüyor. ben sadece sordum şüphemi dile getirdim. tabii siz kendiniz tuttuysanız tebrikler.

musty 07-11-2008 10:18

merhaba Murat bey sımdı balık bır hastalıktır bunu sızde cok ıyı bılırsınız cunku sızde bu sıtedesının bır uyesısınız oyuzden dolayı gercek bır balıkcı dısarıdan alıpta ben yakaladım fotosunu cekeyım demez cok komık duser onemlı olan denızden kendı cabasıyla avlanmasıdır avlandıgım yerde mersın koyu bır cok arkadasımız bılır burayı burada sadece ufacık bır koyda 3 adet farklı balık cıftlıgı var oyuzden bazen denız cuprası bazen de benım balıklar gıbı kacak olabılıyor oyuzden sıtemızede hosgeldınız bu arada ıyı gunler hoscakalın

polmurat 23-11-2008 21:21

Mustafa kardeş tebrikler devamını dilerim.

gerence 23-11-2008 21:45

Beklediğine değmiş görünüşe göre,tebrik ederim Mustafa:)

nadirsakoglu 23-11-2008 22:38

sevgili musty tebrik ederim. önemli olan balığın lezzetli olup olmaması değilde balık gelirken verdiği heyecandır. aifyet olsun.

Saat 21:37.