![]() |
İbrahim abi daha ne olsun şu ortamda sıkıntnın içinde balık tutmak bi yana o raatlamayı yaşamışsınız üzerine birde bu yavruları almışsınız sizin adınıza çok sevindim!!!
|
ellerinize sağlık. insanın içi gidiyor vallahi
|
Murat Abi, orası burası hiç fark etmez yeterki bir yerde buluşup iki sohbet ederim.
|
Taygun'cun rutuş için teşekkür edrim.
Sizin resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. (Biraz paylaşımcı olun lütfen) Saygılar. |
Ender Abi, bu işsizlikte yakında tekne turu yapmaya başlarsam şaşma.
Şaka bir yana işin sitresini bu sekirde atıyoruz. Bir hafta sonu denk gelsede hep beraber çıksak balığa. |
İbrahim abi bizim av sizinkinden çok daha vasat geçti heycana gerek yok :) Zaten Önder abiden bekliyoruz fotoğrafları.
Bu hafta sonu bayram telaşı olabilir ama hava güzel olur, balığada çıkarsak telefonlaşalım. |
Sevgili İbrahim bey ben de çok isterim birlikteliği. uzun zamandır taygunla görüşmemize rağmen buluşmak kısmeti bu haftayaymış denizde biraraya gelebildik aynı şekilde adnan beyle de. malum hafta sonlarını iple çekiyoruz. kemeraltında buluşma isteğinin gerçekleşememmesi bence bundan denize açıldığımızda telefonlaşırsak inşallah buluşacağız.
Selamlar Saygılar. |
Afiyet olsun daha irileri rasgelsin. Işikkentli mehmet abimize selamlar.saygilar...
|
tebrikler ibrahim bey verimsiz dediğin av buysa verimlisi nasıl olur anlayamadım. tekne turu yapmaya karar verirsin ilk başa beni yaz.:D:D afiyet olsun.
|
tüm ekibin ellerine sağlık. aklımız denizde ama bir türlü havaya güvenip çıkamıyoruz malesef. sayenizde resimlerlede olsa tatmin olduk. emeğinize sağlık
|
Saat 07:01. |