RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   12.12.2008 İskenderun Levreği (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5458)

walras 13-12-2008 12:32

Alıntı:

akayuzel tafarından gönderildi (Mesaj 58082)
Alperinde yarın sabah başarılı bir av geçireceğini umuyorum kendisine sabah 05 45 sularında yardımcı olucam :)

sabahki 1,5 kiloluk levreğin nerede akay? bu arada bugün sayısal loto oyna.. kesin 6 sende :deli: bu şansla loto trilyoneride ol inşallah:helal:

yardım mevzusuna gelelim( ki asıl konumuzdur)

BİR GECE ÖYKÜSÜ

gece saat 22 suları.telefon çalar
ben- efendim akay?
akay- kanka napyon. ragot yaptın mı? ha bide bir kaç 3 lü takım hazırla ya sana zahmet!
ben- iğne bağlamayı ne zaman öğreneceksin akay?
akay- hadi kanka yaa gözünü seveyim.
ben- uyumak istiyorum akay
akay- tamam kanka. ragotları yapıver bi zahmet. üçlü takımıda yapabilirsen süper olur. ama yapabildiğin kadar!!!
ben- sabah görüşmek isterim akay. telefon çok yazdı headi uyu sen en düşük maliyetlisinden.
akay- peki kanka :( sabah görüşürüz.

nitekim sabah görüşülür ve akay her zamanki balı ile levreği kapar:) tebrikler kanka..

hikaye burada biter...gökten bir levrek düşer o da akay'ın başına:)

muratbaykent 13-12-2008 18:23

Tebrikler.Hem anlatım güzel hem levrekler.

Big Fish 13-12-2008 19:31

Güzel balıklar elinize sağlık. At-Çek yöntemi biraz yorucu oluyor ama geldiği zamanda yorgunluğa değiyor doğrusu. Bu akşam bende hem atçek ile levreğe hemde madya ile çipuraya attım ama maalesef tık yok. Boşuna dememişler
40 gün taban eti bir gün av eti diye :) Çok daha büyüklere rast gelmeniz dileğiyle.. Tebrikler....

lineerman 14-12-2008 00:46

hakkaten süper tebrikler akay:)senin kaybolan levreği bu gün alper çekmiş anlaşılan:)onada tebrikler.ben diyorumki bu ikili daha çok iş yapar.rastgelsin..

akayuzel 14-12-2008 08:48

Turgay abi arada hiç bir şey yok sadece mika. Darısı başına abi:)

akayuzel 14-12-2008 08:51

Teşekkürler serdar abi bide bu alper mikasını kovalayan levrekleri yakalayabilse efsane olur:)

polmurat 15-12-2008 16:00

Tebrikler Akay levrekler güzel.Daha irileri gelir İnşallah

magca 23-12-2008 19:08

iskenderunda hangi bölgede yakaladınız balıkları çok güzel balıklar

kocabalık 24-12-2008 14:44

sayın akay uzel levrekler çok çok güzel tebrik ederim. 1-2-3-4-aralıkta türkiye satranç turnuvası için iskenderundaydım müsait olan tüm zamanlarımda sahilin büyük bir bölümünü gezerek balıkçıları izledim. genelde el oltası kullanan arkadaşlar vardı . birde kıbrıs dediğimiz sarma tekniği ile avlanan arkadaşlar vardı. ayrıca da iskenderun, u çok beğendik modern şehircilik anlayışı ve temizliği ile dikkatimizi çekti bu işi bilmeyen yada suistimal eden yöneticilere örnek gösterilmeli ayrıca iskenderun insanları da sıcak kanlı olmalarıyla dikkatimizi çekti . kimbilir ömrümüz olursa ileride tekrar görmek sahillerinde balık avlamak isterim iskenderunun

kocabalık 24-12-2008 14:57

Alıntı:

walras tafarından gönderildi (Mesaj 58112)
sabahki 1,5 kiloluk levreğin nerede akay? bu arada bugün sayısal loto oyna.. kesin 6 sende :deli: bu şansla loto trilyoneride ol inşallah:helal:

yardım mevzusuna gelelim( ki asıl konumuzdur)

BİR GECE ÖYKÜSÜ

gece saat 22 suları.telefon çalar
ben- efendim akay?
akay- kanka napyon. ragot yaptın mı? ha bide bir kaç 3 lü takım hazırla ya sana zahmet!
ben- iğne bağlamayı ne zaman öğreneceksin akay?
akay- hadi kanka yaa gözünü seveyim.
ben- uyumak istiyorum akay
akay- tamam kanka. ragotları yapıver bi zahmet. üçlü takımıda yapabilirsen süper olur. ama yapabildiğin kadar!!!
ben- sabah görüşmek isterim akay. telefon çok yazdı headi uyu sen en düşük maliyetlisinden.
akay- peki kanka :( sabah görüşürüz.

nitekim sabah görüşülür ve akay her zamanki balı ile levreği kapar:) tebrikler kanka..

hikaye burada biter...gökten bir levrek düşer o da akay'ın başına:)

sevgili alper benimde çaycuma da sevgili akay uzel gibi çapari bağlamasını bir türlü öğretemediğim kankam MAKSUT ERATİK vardı . baktım olacak gibi değil OĞLUM bundan sonra sadece bir çapari hakkın var dedim . bir kaç gün aldırmadı sonra yarım çaparileri falan ekledi . baktı olacak gibi değil. yıllarca öğretemediğim çapari bağlamayı bir saatte öğrendi. şu an benden iyi bağlıyor

Saat 23:29.