![]() |
Sami gene başlama yaw...
Bu sanal arkadaşlık olayı bana ters... Seninle en kısa zamanda tanışmak isterim... Çünkü senin gibi bana bile tahammül edebilen bir kardeşimi görmeden ölürsem gözlerim açık gider... İnan ki bu sözler samimi... Bugün sen ters değilsin de belki bende bir açılım olmuş olabilir... :D :D :D :D Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Buna sevindim bende bu site için elimden geleni yapıyorum ama unutma kavgada insanın fıkratında var tartışmalarda yerine göre güzel tartışma olmayan yerde sinsilik yatar içten pazarlık yatar bu tartışmalar sitedeki insanların ne kadar şeffaf olduklarının bir göstergesi
|
Hayırdır...
Şimdi de futbola mı başladın Sami. Top mop bize ters abiii atacan oltayı suya açacan biranı veeeeeeeeeeeeee unutacaksın sami adında sana rest çeken sanal arkadaşın dedikleriniiiii sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hepinizi birden bana düşman edicem şimdi ama edicem kusura bakmayın... :D :D :D Çıkın şuradan artık kardeşim yukarıda balık avı bölümleri var buyrun oraya gelin...Ne bu yav televole gibi...Valla kızmayın ama saatlerdir muhabbette balık yok.
|
Alıntı:
|
Seko adamım neden kızıyorsun yahu hep balıkmı konuşacağız yapma ne olur ruhumuzun bunada ihtiyacı var sana hiç kızmıyorum elbet o nada sıra gelecek adamım
|
Saat 21:52. |