RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   07.03.2009 avraporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5648)

delvel 09-03-2009 21:21

murat abi senın raporlara hasret kalmıştık. gözümüz gönlümüz acıldı teşekkürler ve tebrikler abi. oradakı cuprada sankı üstüme üstüme geliyor:D

muratbaykent 10-03-2009 19:47

Alıntı:

kocabalık tafarından gönderildi (Mesaj 60081)
tebrikler Murat bey harika av olmuş. ümitsiz havalarda zoru başarmak dahada büyük keyif veriyor.selamlar rastgele

Teşekkürler Mustafa bey.Aynen dediğiniz gibi,ümitsiz başladığımız bir günü çok keyifli bitirdik.Sizlerede rsatgele.

muratbaykent 10-03-2009 19:48

Alıntı:

ibrahimsepetçi tafarından gönderildi (Mesaj 60082)
Tebrikler.ellerinize sağlik.azminize hayranim.herdaim rastgele.

Çok teşekkür ederim İbrahim bey.Sezon sanırım açılıyor yavaş yavaş.Sizede rastgele.

muratbaykent 10-03-2009 19:49

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 60094)
masallah cok guzel bı av olmus tebrıkler

Darısı başınıza Okan bey.Teşekkür ederim.

muratbaykent 10-03-2009 19:51

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 60095)
murat abi senın raporlara hasret kalmıştık. gözümüz gönlümüz acıldı teşekkürler ve tebrikler abi. oradakı cuprada sankı üstüme üstüme geliyor:D

Velicim Antalya,Alanya ve Mersin raporlarına bizim ağzımızın suyu akmıştı.Azda olsa dengeyi sağlayabildik umarım.Sen gel bu taraflara da resimdekiler değil gerçekleri atlasın üzerine.;)

dilki 11-03-2009 20:18

Ahh Murat abi yaktın beni taaa derinden bende denze açlmayalı epey oldu çok özlemişim bu görüntüleri!!!
Ama az kaldı yakında havalar düzelecek diye umuyorum!!!Geçi herhafta sonu yaklaştıkça heyecan artıyor ama düzgün gitmeyice heyecan yerini umutsuzluğa bırakıyor:(
Balıklar muhteşem!!!Söylenecek pek birşey bulamadım darısı başıma darsı başıma darısı başıma!!!!Uzun zamandır kendi tuttuğum balıkla rakı içmiyorum umarım en kısa zamanda olur!!!!Tekrar tebrikler abi en kısa zamanda deniz anayla buluşmak dileğiyle!!!

paşalı 11-03-2009 21:46

Muratcım senin paylaşımlarına hasret kalmıştık şükür kavuşturana balıklar süper kutlarım.Bu arada Allah bağışlasın geleceğin tayfası değil Kaptanı Ege hemde yakışıklı kaptanlardan.

muratbaykent 12-03-2009 12:46

Alıntı:

dilki tafarından gönderildi (Mesaj 60123)
Ahh Murat abi yaktın beni taaa derinden bende denze açlmayalı epey oldu çok özlemişim bu görüntüleri!!!
Ama az kaldı yakında havalar düzelecek diye umuyorum!!!Geçi herhafta sonu yaklaştıkça heyecan artıyor ama düzgün gitmeyice heyecan yerini umutsuzluğa bırakıyor:(
Balıklar muhteşem!!!Söylenecek pek birşey bulamadım darısı başıma darsı başıma darısı başıma!!!!Uzun zamandır kendi tuttuğum balıkla rakı içmiyorum umarım en kısa zamanda olur!!!!Tekrar tebrikler abi en kısa zamanda deniz anayla buluşmak dileğiyle!!!

Dediklerine aynen katılıyorum.Özlemiştik balık tutmayı.Az kaldı.Artık forumda güzel paylaşımlar alabilmek için mevsimde geldi.bende aynı temennilerde bulunuyorum.Darısı başına,darısı başın,darısı başına.;)

muratbaykent 12-03-2009 12:48

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 60124)
Muratcım senin paylaşımlarına hasret kalmıştık şükür kavuşturana balıklar süper kutlarım.Bu arada Allah bağışlasın geleceğin tayfası değil Kaptanı Ege hemde yakışıklı kaptanlardan.

Ege için yazdıklarına teşekkür ederim Turgay bey.En kısa zamanda sizin paylaşımlarınızıda aramızda görelim.Sizinkileride özledik.Sizede rastgelsin inşallah.

Taygun KOCABIYIK 13-03-2009 18:46

Murat abicim tebrik ederim harika av olmuş :)

Saat 04:50.