![]() |
Alıntı:
sevgiler :) |
Alıntı:
sevgiler :) |
Alıntı:
kulakların çınlamıştır tabi senin adını hiç konuşmadım:D:D:Dbu yüzdendir sevgiler kardeşim :) |
Alıntı:
aramızda olmasanda telefon ile yanımıza geldin herşey için çok teşekkür :);) bidahakine gelmede göreyim :D:D:D sevgiler kardeşim :) |
dostluğumuz daimi olsun
hasan kardeşim çok güzel bir gün ve av geçirdiğiniz gözlerinizden okunuyor. bu tip birlikteliklerin daimi olmasını dilerim. sizlerle olamadığım için üzgünüm. ileride telafi edeceğim. .
|
Bu güzel güne katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım.Görünüyorki çok güzel geçmiş.Başta Hasan kardeşimi ve emeği geçen tüm katılımcıları kutlarım.Tebrikler.
|
Alıntı:
saygılar :) |
Alıntı:
saygılar turgay abi :) |
İlk organizasoyunum olarak katıldığım bu aktivite gerçekten çok keyifliydi. En güzel tarafıda benim acımdan çok olmasada dostlarımız avları çok bereketli geçti. En iyi tarafı balık bahane sohbet şahane. Tekrar bereketli avlar dileğiyle..
Herkese rastgelsin... |
Evet arkadaşlar ..
Dostluk adına çok hoş anlar yasandı .. Sabah erken saatte gelen Yağız kardeşimiz ayrıca sevindirdi .. Kardeşim gece nöbetini tutarak sabah uykusuz, elindeki araba (ROVER 95) ile yaklaşık 100 liralık benzin kullanarak oralara kadar gelip Bizlere sürpriz yapması bizi dahada sevindirdi.. Ondan sonrada şova başladık.. Herşey çok güzeldi... Bir araya gelmemize sebep olan Öncelikle hasan Abimize ve Bu forum sitesini oluşturan dostlara teşekkürler ederim.. Yanlız bir sorun var.. Video için kimse bir yorum yapmamış kırıldım haaa :hıııı::):):) |
Saat 04:06. |