RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 1 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6250)

Hasan BALIKÇI 12-10-2009 19:21

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 63426)
Güzel balık tutmuşsunuz.Şansınız daim olsun.Amcamında ellerinden öperim.Rasgele...

kamil biladerim çok sağol aramızda sizlerde olsaydınız çok güzel olurdu :)ne yapalım nasip :)

sevgiler :)

Hasan BALIKÇI 12-10-2009 19:23

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 63423)
hasan abi cok güzel bir dostluk ortamı oluşturmuşsunuz keyifler yerinde.. yapılan avdan dolayıda bütün ekibi kutluyorum. en kötü avınız böyle olsun..

çok sağol veli kardeşim dilerim bu güzel anları hep beraberde yaşarız :)mutlada olacaktır ;)

sevgiler :)

Hasan BALIKÇI 12-10-2009 19:29

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 63440)
İşte amatör balıkçılığın en güzel taraflarından biri de bu ,dostluk ,hoş muhabbetler ,güzel birliktelikler,heleki bide yanında bu macerada olduğu gibi güzel balıklarda varsa eh artık tadından yenmez.Tebrikler dostlar bu güzellikler daha da büyüyerek gelişsin inşallah.Hasan abi bu arada Cumartesi günü çok kulaklarım çınladı nedendir bi anlam veremedim..

nevzat kardeşim güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim :)seninle tanıştığımızdan ötürü ve gelmeme sebebinide bildiğim için sadece senin gibi iyi dost bir arkadaşımın gelemeyişine üzüldüm :)bir başka sefere beraberde çayımızı iç.eriz zaten çok aceleye geldi :)sağlık olsun :)

kulakların çınlamıştır tabi senin adını hiç konuşmadım:D:D:Dbu yüzdendir

sevgiler kardeşim :)

Hasan BALIKÇI 12-10-2009 19:39

Alıntı:

Sargoz35 tafarından gönderildi (Mesaj 63447)
Başta Hasan abimiz olmak üzere bu güzel tanışa ve kaynaşma buluşmasına katılan tüm değerli arkadaşlara teşekkür ederim.
Son anda çıkan bir plan değişikliğinden dolayı aranıza katılamasamda gece boyunca telefon ile de olsa aranızda olmak,o havayı solumak inanın bana yetti.Bu gibi kaynaşma avları olacağını bildiğimden dolayı,kendimi birşey kaybetmiş saymıyorum,inşallah bundan sonra ki avlarımız daha güzel olacak,bunun sinyalleri de dostlar tarafından verilmiş.İyiyi güzeli her zaman iyi günlerde yaşamak dileğiyle,en kötü günümüz böyle olsun :) Selamlar.

mehmet kardeşim herşey gönlümüzce olsun balık malık bahane kim nederse desin o ortamı yaşamak gerçekten mükemmel :)

aramızda olmasanda telefon ile yanımıza geldin herşey için çok teşekkür :);)

bidahakine gelmede göreyim :D:D:D

sevgiler kardeşim :)

nadirsakoglu 12-10-2009 21:32

dostluğumuz daimi olsun

hasan kardeşim çok güzel bir gün ve av geçirdiğiniz gözlerinizden okunuyor. bu tip birlikteliklerin daimi olmasını dilerim. sizlerle olamadığım için üzgünüm. ileride telafi edeceğim. .

paşalı 12-10-2009 21:32

Bu güzel güne katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım.Görünüyorki çok güzel geçmiş.Başta Hasan kardeşimi ve emeği geçen tüm katılımcıları kutlarım.Tebrikler.

Hasan BALIKÇI 12-10-2009 21:59

Alıntı:

nadirsakoglu tafarından gönderildi (Mesaj 63467)
hasan kardeşim çok güzel bir gün ve av geçirdiğiniz gözlerinizden okunuyor. bu tip birlikteliklerin daimi olmasını dilerim. sizlerle olamadığım için üzgünüm. ileride telafi edeceğim. .

nadir abicim çok sağol :)telafi ne demek abi başım üstüne :)

saygılar :)

Hasan BALIKÇI 12-10-2009 22:01

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 63468)
Bu güzel güne katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım.Görünüyorki çok güzel geçmiş.Başta Hasan kardeşimi ve emeği geçen tüm katılımcıları kutlarım.Tebrikler.

ah turgay abicim keşke sende olsaydın :)ne güzel olurdu botta vardı ne güzel ama olsun sağlığımız el verdikçe mutlaka beraber bir bardak sıcak çay içeriz ;)

saygılar turgay abi :)

Erhan ÇUKURLU 13-10-2009 06:34

İlk organizasoyunum olarak katıldığım bu aktivite gerçekten çok keyifliydi. En güzel tarafıda benim acımdan çok olmasada dostlarımız avları çok bereketli geçti. En iyi tarafı balık bahane sohbet şahane. Tekrar bereketli avlar dileğiyle..
Herkese rastgelsin...

Necati ARAT 13-10-2009 07:43

Evet arkadaşlar ..
Dostluk adına çok hoş anlar yasandı ..
Sabah erken saatte gelen Yağız kardeşimiz ayrıca sevindirdi ..
Kardeşim gece nöbetini tutarak sabah uykusuz, elindeki araba (ROVER 95) ile yaklaşık 100 liralık benzin kullanarak oralara kadar gelip Bizlere sürpriz yapması bizi dahada sevindirdi..
Ondan sonrada şova başladık..
Herşey çok güzeldi...
Bir araya gelmemize sebep olan Öncelikle hasan Abimize ve Bu forum sitesini oluşturan dostlara teşekkürler ederim..

Yanlız bir sorun var..
Video için kimse bir yorum yapmamış kırıldım haaa :hıııı::):):)

Saat 04:06.