RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   17.10.2009 av raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6290)

muratbaykent 22-10-2009 09:03

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 64336)
Murat abı senı ve bacanak partne rını tebrık edeım guzel bır av olmus hele hele standartlaya uymanız cok hos ve ornek bır davranıs tebrık ederım daha nıce kısmetlı avlara :)

Teşekkür ederim Yağız.Kurallara uymak avlarımızdan boş dönmememiz için gerekli.Rastgele.

muratbaykent 22-10-2009 09:05

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 64336)
Murat abı senı ve bacanak partne rını tebrık edeım guzel bır av olmus hele hele standartlaya uymanız cok hos ve ornek bır davranıs tebrık ederım daha nıce kısmetlı avlara :)

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 64339)
murat abi balıkların hasını almışsınız her zamankı gibi tebrık ederim:) fanatık bir izleyicin olarak:) denize ve içindeki canlılara olan hassasiyetinizi daha öncekı raporlarınızdan biliyorum. balığın bol olsun abicim..

Kardeşim ağzına sağlık.Çok güzel yorumlar yapmışsın.Umarım daha irileri sana gelsin.

muratbaykent 22-10-2009 09:08

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 64343)
Murat Abi, rapor geç kalınca acaba bu haftayı pas mı geçtin diye düşünmeye başlamıştım.
Sen ve Bacanak, maşallah çok güzel bir av yapmışsınız tebrik ederim...
Murat Abi, Çeşmealtı'nda o kadar çok lidaki var ki... Ben ev sahibi olarak ağırlamakta zorluk çekiyorum. Haftaya bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim...

Senin rapor bence bu haftanın en iyisi.O yüzden hiç iltifat etme.Umarım pazar günü görüşürüz.Magellanda seninle paylaştığımız kerterizler vardı.sen bana özelden pazar günü nerede olacağını yaz.Ben gelirken sana sıcak gevrek ve boyoz getireyim.Nede olsa sen akşamdan çıkıyorsun.Tebrik ederim.

muratbaykent 22-10-2009 09:10

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 64348)
murat biladerim gerçekten dediğin gibi ıldır yine güzelmiş :)elinize kolunuza sağlık :)

herzaman daha güzelleriyle beraber oluruz :)

sevgiler :)

ILdır, dediğin gibi bu haftada bizi boş çevirmedi.Ancak ya lodosun yada havaların soğumasının etkisiyle bu hafta çipura çok azdı.Herhalde daha derinlere kaçıyor sanırım.Görüşebilmek umuduyla.Teşekkürler.

muratbaykent 22-10-2009 09:11

Alıntı:

dilki tafarından gönderildi (Mesaj 64353)
Abi tebrik ederim gerçekten güzel balıklar!!

Teşekkür ederim Ufukcum.

muratbaykent 22-10-2009 09:13

Alıntı:

zuzu tafarından gönderildi (Mesaj 64356)
abı guzel balıklar güzel hareketler allah nasibinizi daim etsın.

Hepbirlikte güzel balıklara ve güzel hareketlere.Teşekkürler.

muratbaykent 22-10-2009 09:14

Alıntı:

ümit35 tafarından gönderildi (Mesaj 64361)
murat bey tebrikler her zaman ki gibi harika bir av yapmışsınız elinize emeginize saglık

Sağolun Ümit bey.Sizede harika avların rastgelmesi dileğiyle.Teşekkür ederim.

muratbaykent 22-10-2009 09:15

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 64371)
Murat abi gene hasılatı toplamışsınız tebrikler.Daha bereketli avlar dilerim.

Evet adaşım.Yazdığın gibi evimize nasibimizi bu haftada götürebildik.Teşekkür ederim.Size daha irilerinin denk gelmesi dileğimle.

Salih Reis 22-10-2009 14:43

Murat bey tebrik ederim.

içinizdeki amatör ruhun hiç ölmemesi dileğiyle,
daha niceleri rastgele :)

muratbaykent 23-10-2009 08:43

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 64495)
Murat bey tebrik ederim.

içinizdeki amatör ruhun hiç ölmemesi dileğiyle,
daha niceleri rastgele :)

Teşekkür ederim Salih bey.Gelecek nesilleri düşünmeden yapılan avlar sonucunda, şu an çektiğimiz sıkıntıları herkes biliyor.Belki denizde damla ama hepimiz elimizden geleni yapmalıyız.Sizlerede rastgelsin.

Saat 08:57.