![]() |
Hasan abi denizi kurtmuşsun bize bişey kalmamış:Darısı bizim başımıza inşallah.
Bir aydır balığa gidemiyorum:'(Bu görüntülerle içim ısındı saolasın |
hasan benide zeytinlere götür.bunlardan bende istiyorum.
hasan kardeşim senin av fotolarına bakıp bakıp imreniyorum. şaka bir yana gerçekten imrenilecek avlar yapıyorsun ve ben fotolara bakınca vay be diyorum bir gün seninle bende gelmek isterim.11-ekim-2009 daki organizasyonu kaçırdım.bunun için çok üzülüyorum. bereketli avlarının devamını dilerim. |
Acemiiiiiiiiii............:(:(:(.
Bula bula bunlarımı buldun be......:hıııı: Ercan yakalamıştır bunları eminim...;).. Sen anca dediğin gibi Mandagözlere gitmişsindir .......:D:D:D Abim işin şakası Ustalığını konuşturmuşsun yine ..;) Katılımcılarıda canı gönülden kutlarım..;) En kötü gününüz böyle olsun ..;) Sevgilerimle..:helal::helal::helal::helal: |
selamlar hasan abim yine yapmışsın yapacağını paşalar çoook güzel ellerine nazar değmesin.tüm ekibi kutlarım.abim bi el versen bize mutlu etsen bu amatörleri.herdaim rastgele.
|
hasan bey tebrikler sizi ve ekibinizi kutlarım gerçekten hepsi mükemmel
|
Tebrik ederim, daha niceleri rastgele :)
|
Hassooommmm :D yine döktürmüşsün eline sağlık yaa :) Bizede bırak biraz yaa bizde balığa çıkçaz daha :(
Çok pis gaza getirdiniz beni böyle giderse 2 gün sonra izmire atıcam kendimi :) İlk resimdeki ikiliye hayran kaldım hasan abi afiyet bal, şeker, löplöp et olsun sana onlar :D |
hasan abim tebrikler balıklar ortam muhabbet harika allah içinize sindirsin sana yakışır bir av yine.....
|
Alıntı:
güzel sözlerin için çok sağol kardeşim sanada nasip olsun :) |
Alıntı:
nazmi abi çok sağol inşallah beraber tutarız :) |
Saat 03:21. |