![]() |
Alıntı:
|
NECATİİ abim bu yogun zamanında bu vıdeoyu hazırladıgın ıcın tesekkur ederım
ellerıne emegıne saglık abımmm bır yonetmen edasıyla hazırlanmıs bır vıdeo abı bır an kendımı bır fılm ızler gıbı oldum :) o anı orada yasamıs olsamda bu vıdeo ıle heyecenım 2 ye katlanıyo defalarca ızlemeye doyamadım valla :) artık balıka gıtmek ıcın bu vıdeoyu ızlesek ıyı gaz olur bıze abım :) BU ARADA ORADA BULUNUN TUM PASATEAM UYELERINE VE DEGERLI ABILERIME TESEKKUREDERIM IYIKI VARSINIZ |
Harika,:helal::helal::helal:
hepinizi kutlarım:helal::helal: Zevkli bir av yapmışsınız, Afiyet bal şeker olsun.:helal::helal: |
Necati kardeşim bu güzel video ziyafetinden dolayı teşekkür ederim.Tüm paşa team ekibini tekrar kutlar.En kötü günlerinin böyle geçmesini isterim.Emeğine sağlık.
|
Abi muhteşemmmmm!!!!!!!!!!!Süpersiniz!!!Herşey harika en çokta balıklar:))))))))
|
Maşallah, balıklar sanki ünlü olmak için bir bir atlamışlar oltalara...Fangriler durur mu onlarda assolis atlamışlar oltaya...
Benim merak ettiğim bu videoları eşleriniz izlemiyor mu??? Denizden çıkan al yanaklı deniz kızlarını yanaktan dudaktan hapur şupur... Valla yengeler görmesin bir daha balığa yollamaz. |
Paşa team :) bütük kadroyu tebrik ediyorum gerçekten çok iyi av gerçekleştirilmiş :)
Bu güzel avların devamını diliyorum :) iğneniz keskin olsun.. |
ellerinize sağlık çok güzel görüntüler Maşallah
|
cok guzel bır av dostlukla pekısınce daha bır guzel olmus avınız her daım bereketlı olsun
|
Eline emegine saglık Necat :helal:i amaaa bak demedi deme bu senin yaptıkların azmettirmeye girer bilesin:hıııı::hıııı::'(
|
Saat 04:35. |