RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Selam gönül dostları. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6351)

faruk35 08-11-2009 22:54

evet abi güzel bi yer ama biraz sorunlu diyebilirim,bu adanın arkası açık deniz ve oltayı kayalardan atıyoruz 2 mt. önümüz 100 mt civarı buraya kadar herşey güzel ama sorun adanın arkasına çıkmak zahmetli ve ada bugünlerde 24 saat jandarma kontrolünde yakın zamanda mülteci geçişi yaşanmış.geçen ay bir gün geceden gidelim dedik kıyıda mangalımızı yakıp akşam yemeğimizi sahilde yedikten sonra akşam 11:00 gibi adaya çıktık ilk atışımızda irice bir karagöz geldi arkasından bir balıkçı teknesi jandarma sizi çağırıyor dedi aşağıya indik komutan kimlik kontrolü yaptıktan sonra burda avlanmanın yasak olduğunu,mülteci geçişi yaşandığını ve kibarca gitmemizi istedi.gününe denk gelirsen çerçevelik balıklar çıkabiliyo.

Murat ADAK 09-11-2009 08:45

Aramıza hoş geldiniz Rıdvan abi
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar.
Bu arada balıklar şahane...

Necati ARAT 09-11-2009 08:48

Rıdvan bey ramıza hoş geldiniz..
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim..

Yağız DEMİR 09-11-2009 11:03

aramıza hosgeldın rıdvan abı keyıflı paylasımlşar dıyecem ama hemen paylasım gelmıs bıle :)
tebrık ederım abı paylasımlarının devamını beklıyoruz

Bornovalı 09-11-2009 18:40

Alıntı:

dilki tafarından gönderildi (Mesaj 65583)
Üstad aramıza hoşgeldin!!!Doğrusu ilk paylaşımın beni bitirdi diyebilirim!!!Balık bırakmamışsın abicim denizde:)

teşekkür ederim, bu balıkların hepsini ben yakalamadım tabi :) ,zaten hepsini tek başıma yakalıyacakkadar bilinçsiz bir avcı da değilimdir.
amacımız hem güzel bir av yapmak hemde yaptığımız avla ve avlanma teknikleri ile örnek olmaktır.

Bornovalı 09-11-2009 18:43

Alıntı:

faruk35 tafarından gönderildi (Mesaj 65587)
evet abi güzel bi yer ama biraz sorunlu diyebilirim,bu adanın arkası açık deniz ve oltayı kayalardan atıyoruz 2 mt. önümüz 100 mt civarı buraya kadar herşey güzel ama sorun adanın arkasına çıkmak zahmetli ve ada bugünlerde 24 saat jandarma kontrolünde yakın zamanda mülteci geçişi yaşanmış.geçen ay bir gün geceden gidelim dedik kıyıda mangalımızı yakıp akşam yemeğimizi sahilde yedikten sonra akşam 11:00 gibi adaya çıktık ilk atışımızda irice bir karagöz geldi arkasından bir balıkçı teknesi jandarma sizi çağırıyor dedi aşağıya indik komutan kimlik kontrolü yaptıktan sonra burda avlanmanın yasak olduğunu,mülteci geçişi yaşandığını ve kibarca gitmemizi istedi.gününe denk gelirsen çerçevelik balıklar çıkabiliyo.

malesef bizlerin birde bu sorunu var,artık yapacak birşey yok,görevlileride zor durumda bırakmadan üzerimize düşeni yapmamız gerekir.rasgele .

Bornovalı 09-11-2009 18:44

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 65611)
Aramıza hoş geldiniz Rıdvan abi
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar.
Bu arada balıklar şahane...

eyvallah Murat kardeş teşekkür ederim.

Bornovalı 09-11-2009 18:45

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 65613)
Rıdvan bey ramıza hoş geldiniz..
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim..

Çok teşekkürler, sıcak karşılamalırınız beni fazlası ile mutlu etti.

Bornovalı 09-11-2009 18:46

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 65631)
aramıza hosgeldın rıdvan abı keyıflı paylasımlşar dıyecem ama hemen paylasım gelmıs bıle :)
tebrık ederım abı paylasımlarının devamını beklıyoruz

sağolasın yağız kardeşi eksik olma.

Hasan BALIKÇI 09-11-2009 19:34

[quote=Bornovalı;65561][b]Merhaba,
Ben İzmir Bornova'dan Rıdvan, bu akşam sitenize ziyarettçi olarak girdim ve paylaşımlarınızı çok beğendim,fırsat buldukça sizlerle birlikte olmaya çalışacağım.
Aranızda olamaktan mutluluk duyuyorum hepinize rasgelsin.

aramıza hoşgeldin rıdvan biladerim :)kalıcı ve katılımcı paylaşımlar :)dilerim aradığn tüm bilgelere paylaşımlara kolayca ulaşırsın ;)

sevgiler

Saat 07:16.