RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   08_11_09 ant. lara (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6352)

Murat ADAK 09-11-2009 08:48

Veli kardeşim paylaşım için teşekkürler.
Güzel av nediyelim darısı başıma:D
Daha bereketli avlara inşallah;)

Yağız DEMİR 09-11-2009 11:02

velı kardes guzel bır av olmus tebrıkler 2000 - 2001 senesınde bende antalya larada oturuyordum (güzeloba) keske o zamanlar tanısmıs olsaydım benımde oralarda balık avında ufakta olsa maceralarım oldu artık baska zamana kısmetmıs
paylasım ıcın tesekkurler ;)

ibrahimz35 09-11-2009 11:14

Veli Kardeşim, maşallah güzel bir av olmuş.
İnşallah bir daki sefer daha bereketli olur.

discus 09-11-2009 12:48

kardeşim afiyet olsun herdaim rastgele...

orhan69 09-11-2009 17:58

veli kardeş bereketli bir av olmuş tebrik ederim dahada bol bereketli avlara cikletlerinde maşallahı var keyifle sağlıkla büyüt

delvel 09-11-2009 18:12

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 65603)
Tebrikler Veli abi hava kötü mötü ortaya karışık harika bir tavalık av olmuş. Hava bizim burdada gayet kötüydü. Çay içip muhabbet ettik bol bol. Aradada iki tane numunelik paşa geldi. Dönüştede öyle ıslandık ki ayakta durduğumuzda şıpır şıpır sular süzülüyordu :) Fotoğraflar Hasan abide herhalde bu akşam konuyu açarız.

teşekkürler taygun.. cay ve güzel insanlarla yapılan muabbet sohbet fırtınayıda yağmuruda unutturur adama.. paşalarda her zamanki gibi canavar:)

Hasan BALIKÇI 09-11-2009 18:14

veli kardeşim eline koluna yüreğine sağlık :)

çok güzel bir av yapmışsın afiyet bal şeker olsun :)o görüntüdeki havamı kötü :Dsen bizle olsaydın ben görürdüm seni :D:D:Dşu taygun ve serkan bir araya gelirse hava böyle bozuyo :Dhani yağmur dualarına çıkıyoya millet yağmur yağmayınca serkan ile taygunu alıp balığa götürsünler yağmuru bırakın kar yağar:D:D:D

delvel 09-11-2009 18:26

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 65604)
Veli paylaşım için teşekkürler..
Kırmızı güzel görünüyor ..
Afiyet şeker olsun..

teşekkürler necati abi..
Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 65614)
Veli kardeşim paylaşım için teşekkürler.
Güzel av nediyelim darısı başıma:D
Daha bereketli avlara inşallah;)

teşekkürler murat abi. sizinde en kötü avınız böyle olsun;)
Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 65630)
velı kardes guzel bır av olmus tebrıkler 2000 - 2001 senesınde bende antalya larada oturuyordum (güzeloba) keske o zamanlar tanısmıs olsaydım benımde oralarda balık avında ufakta olsa maceralarım oldu artık baska zamana kısmetmıs
paylasım ıcın tesekkurler ;)

yagız abi nasıl olsa antalyaya yabancı değilmişsin güzelobanın aşağısı lara zaten buralara gelince öperiz balıkları:)
Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 65639)
Veli Kardeşim, maşallah güzel bir av olmuş.
İnşallah bir daki sefer daha bereketli olur.

insallah ibrahim abi. o kadar yer değiştirdikki hep taramada avlandık balığı bulamadık. teşekkürler abi
Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 65647)
kardeşim afiyet olsun herdaim rastgele...

sağol serkan abim..
Alıntı:

orhan69 tafarından gönderildi (Mesaj 65666)
veli kardeş bereketli bir av olmuş tebrik ederim dahada bol bereketli avlara cikletlerinde maşallahı var keyifle sağlıkla büyüt

teşekkürler orhan abi.. cıkletler kendi kendine büyüyor:)
Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 65671)
veli kardeşim eline koluna yüreğine sağlık :)

çok güzel bir av yapmışsın afiyet bal şeker olsun :)o görüntüdeki havamı kötü :Dsen bizle olsaydın ben görürdüm seni :D:D:Dşu taygun ve serkan bir araya gelirse hava böyle bozuyo :Dhani yağmur dualarına çıkıyoya millet yağmur yağmayınca serkan ile taygunu alıp balığa götürsünler yağmuru bırakın kar yağar:D:D:D

:) abi hava kötüymüş gercekten sağlam yemişsiniz yağmuru. bizdede ruzgar ve dipte akıntı coktu. tam akıntı bitti hava yattı derken bu seferde yagmur basladı bizde cok şükür su almadan kıyıya attık kendimizi..

Doğan ÖZCAN 10-11-2009 11:21

oh oh masallah bır suru cesıt balık ...daha bereketlılerı nasıp olsun....paylasım ıcın tesekkurller saglıkla kalın

delvel 10-11-2009 19:05

Alıntı:

dogan.35 tafarından gönderildi (Mesaj 65751)
oh oh masallah bır suru cesıt balık ...daha bereketlılerı nasıp olsun....paylasım ıcın tesekkurller saglıkla kalın

teşekkürler doğan abi.. sizin yakaladığınız paşaların bir tanesi bir sürüye bedel:)

Saat 23:30.