RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Üye Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Antenli olsun (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6354)

Hasan BALIKÇI 09-11-2009 18:17

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 65599)
Selamlar önümüzdeki haftalarda organıze olabilirsek Çeşmealtında antenli mercan tutmaya karar verdım, gönüllülerı bekliyorum Sakın şaşırmayın bugün gelen bir haber bu .... bende şaşırdım ama denemeye değer.. sevgi ve saygılarımla....

adnan abi inşallah gönlüne göre güzel olur hadi bakalım rastgele :)belli olmaz bakarsın bir süpriz yapabilirim :)tabi beni orda görmek istersen :)

paşalı 09-11-2009 19:48

Bol ve iri antenli yakalamanız dileklerimle.

Anıl ÜNALAN 11-11-2009 00:34

Ah be abim keşke yanınızda olabilsem sınavlarımda başladı kıpırdayamıyorum. Ama antenlilere benden selam söyleyin onlar tanır bizi :) en bol şekilde rastgelsin size Adnan abim :)

ADNAN 11-11-2009 23:05

gürkannnnn

Alıntı:

MEHTERAN tafarından gönderildi (Mesaj 65601)
Antenler çanaksa uydudan çekiyorsa ben varım ağabey...:P:P:P Özledim vallahi seni. Nezaman kucaklaşacağız halen merak içindeyim. Sizlere bol balıklı ve neşeli bir gün dilerim. Haydi rastgele.... Kütahya dan kucak dolusu selam ve saygılar.

Kardeşim gürkan yaa senın sıcak kanlılığını hissetmemek elde değil, ilgi ve alakana tşk ederim görüşecek bir gün yaşayacağız inşallahh ..... sevgiler.

ADNAN 11-11-2009 23:07

necati kardeş

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 65606)
İşallah şimdiden sizlere rastgelsin..
Antenlileri bekliyoruz..
Allahtan bir şey çıkmazsa sizlere katılmayı bende isterim..
Kalın sağlıcakla..

Kardeşim anten dedim ya meraklılar hepsi kulakları açtı :) 29 ekim videosunu hayranlıkla izledim, aranızda bulunamak büyük kayıp, uygun olduğumuz her fırsaat bana uyar tşkler . sevgiler..

ADNAN 11-11-2009 23:09

Mrat kardeş

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 65618)
Hadi hayırlısı bakalım
Müsait olursam gönüllü olabilirim;)
Gelemezsem bütün dostlara rastgelsin...

Kardeş beni bula bilme şansın çok yükesek mutlaka bu hafta olmaz ise bir gün mutlaka beraber olta atarız kısmetse sevgiler...

ADNAN 11-11-2009 23:11

Yağızzzz

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 65628)
ızıngunum ve durumum musaıt olsa seve seve gelırdım
ama gıdecek arkadaslara sımdıden rastgelsın dılerım

Ne güzel yazmışsın sayfana hakikatten sohbetler şahane oluyor ilgi ve alakamız devam ettikçe bir gün mutlaka yolumuz bir yerde uygun şekilde kesişebilir sevgiler ....

ADNAN 11-11-2009 23:16

ibooooo :)

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 65633)
Adnan Abi, ben ve ekibim her daim hazır...
Sen, ayrıntıları ver yeter biz ordayız. Antenli olmazsa çupura tutarız...
Hafta sonu görüşmek üzere...

Dostum, cuma gecesinden beni alacaklar sanırım cumartesi çeşmealtından çıkılacak bi aksilik olmaz ise .. hava şartlarıda uygun hafta sonu gürkanın dediği gibi çanaklarıda açalım antenli olmaz ise aynen paşa takılırız ( paşa team i kıskandırırız belki :)) telefonlaşabilirsek beraberde gidebiliriz sevgiler.

ADNAN 11-11-2009 23:18

Doğan Kardeş

Alıntı:

dogan.35 tafarından gönderildi (Mesaj 65638)
adnan abi güzel bir av olması temennilerimle ...inşallah katılımcı arkadaslar la güzel bir gün olur....sağlıkla kalın...

İnşallah dediğin gibi olur, ilgi ve alakana teşekkürler sevgilerımle..

ADNAN 11-11-2009 23:21

Tagoooo

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 65644)
Biri pembe mi dedi? :)

Hadi görelim takıl peşime hayatını yaşa :) tago cuğum ahmet bulmuş antenlinin yerini götürecek kısmetse 4 tanesi 1,5 kg civarında diyor :) pespembeeeeee:)... adresi tam alayım da cümbür cemaat beraber kaçarız ... sevgiler .....

Saat 16:07.