![]() |
Alıntı:
evet Hasan abi çupra avının heycanı bir başkadır,bazen ruyalarıma giriyor vallahi.:) |
Hep önünden gelip geçtiğim Gülbahçe'de bu güzeller varmıydı :)
Tebrik ederim paşalar çok güzel görünüyor. |
herdaim rastgele.selamlar.
|
Alıntı:
doğrusunu istersen bu balıkları gülbahçenin 3 km. ilerisinden yakaladık, bu merada her gittiğimde bir iki tane çupra yakalamışlığım vardır, elimde gördükleriniz orda yakaladığım balıkların içinde en irileriydi denemek isterseniz bi bakın belki hoşunuza gider. rasgelsin. ayrıntı isterseniz yardımcı olabilirim. |
Alıntı:
teşekkürler sizede rasgelsin. |
Sevgili gönül dostları,
aranızda olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum, nereye baksam çupra ,sizin değiminizle (PAŞA) resimlerinize bakınca kendimden geçiyorum. buarada yarın gece avdayım,trofe peşinde koşturacağız,bakalım neler gelecek. hepinizi saygı ve sevgi ile selamlarım. rasgele. |
İki gündür Çupra yakalayamıyoruz. İnşallah yarın. Balıklar mükemmel görünüyor. Paylaşımınız için teşekkürler.
|
Tebrikler güzel av olmuş:helal:
Çipura gibisi varmı... O kafa atmalar başka hangi balıkta var??? Yalnız sahili çıkartamadım, gülbahçenin ne tarafı burası? Ben de gülbahçede avlanırımda... |
Alıntı:
resimde gördüğün yer karapınar, gülbahçeden araba ile yaklaşık 8-7 dakika ileride. rasgele. |
Çok güzel duruyorlar hakkaten ellerindekilerin büyüklüğünde 2 hafta önce akçay iskeleden bende çok şükür 2 tane yakaldım dediğiniz gibi çupra avlamak başka bi keyifli oluyor, bayramdan sonra inşallah yine akçay da olucam arkası da gelir inşallah...
sana bol balıklı avlar diliyorum |
Saat 09:22. |