RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   İzmir Tirede Dostluk ve Kardeşlik (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6369)

Fatih OKKA 11-11-2009 15:12

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 65843)
Oh götürmüşsün abi kebapları afiyet olsun.
Çok güzel görüntüler bunlar
ALLA(C.C.) muhabbetinizi arttırsın
Dostluğunuz daim olsu inşallah

Amin abi Allah razı olsun...
Murat abi senide bekleriz abi....

Hasan BALIKÇI 11-11-2009 22:16

öncelikle tiredeki sevgili kardeşlerim fatih ,ümit ve erhan kardeşlerimi sıcak misafirperverliklerinden kutlarım :)harika kişiliğe sahipsiniz bunun içinde takdir ediyorum :)sizler gerçek dostsunuz sanaldan çıkıp realde görüşmüş en azından bir kahve içmişsiniz biliyorsunuz bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı vardır diyebilen dostlarımızdansınız ;)dilerim lafta kalmaz kırk yıl deyil yüzkırk yıl sürsün

dostluk adına yapılacak herşeye ve her yere seve seve varım

o güzel karelerde bende olmak isterdim başka zaman inşallah olacaktır

herkesi tekrar yürekten kutlarım :)necati kardeşim sanada ayrıca teşekkür ederim böyle güzel bir paylaşımda bulunmandan ötürü

sevgi ve saygılarımla

dilki 11-11-2009 23:46

Abi dediğin gibi muhabbet harika ama keşke tire kebabındanda bir parça olsa görseydik:)))Bizim sitemizin en büyük özelliği bu sadece sanal olarak bir beraberlik yok ortada fizikende bir araya gelebiliyoruz!!!!!

Necati ARAT 12-11-2009 08:11

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 65881)
öncelikle tiredeki sevgili kardeşlerim fatih ,ümit ve erhan kardeşlerimi sıcak misafirperverliklerinden kutlarım :)harika kişiliğe sahipsiniz bunun içinde takdir ediyorum :)sizler gerçek dostsunuz sanaldan çıkıp realde görüşmüş en azından bir kahve içmişsiniz biliyorsunuz bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı vardır diyebilen dostlarımızdansınız ;)dilerim lafta kalmaz kırk yıl deyil yüzkırk yıl sürsün

herkesi tekrar yürekten kutlarım :)necati kardeşim sanada ayrıca teşekkür ederim böyle güzel bir paylaşımda bulunmandan ötürü

sevgi ve saygılarımla

Hasan abim ben teşekkür ederim..
Kardeşlerimle beraber Sadece kahve içmedik..
Tire kebabıda yedik..
Kahvenin Kırk yıl hatırı varsa kebabın Seksen yıl hatırı var ..
Etti 120 yıl..
Ömrümüz kafi gelirse elbet borcumuzu öderiz yetmezse Ahirette ödeşiriz işaalah..

Necati ARAT 12-11-2009 08:15

Alıntı:

dilki tafarından gönderildi (Mesaj 65903)
Abi dediğin gibi muhabbet harika ama keşke tire kebabındanda bir parça olsa görseydik:)))Bizim sitemizin en büyük özelliği bu sadece sanal olarak bir beraberlik yok ortada fizikende bir araya gelebiliyoruz!!!!!

Ufuk kardeşim aynı saruyu Salih abimde sordu ama Kabapları görünce Foto aklımızdan çıktı ..
Ancak karnımız doyunca jeton düştü ..
Ama söz birdahaki sefere Kebabıda çekeriz..
Katılım için teşekkür eder..
Beraberce kebapları yemek ümidi ile..

Yağız DEMİR 12-11-2009 10:19

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 65819)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Sevgili dostlar 10/11/2009 tarihinde Tireye görevli olarak gitmişken orada bulunan üç kardeşimizide ziyaret etmek istedim ..

Sağolsun Sitemiz üyelerinden Ümit kardeşim,
Bu gün itiribari ile sitemize üye olan Fatih kardeşim ki daha önce tanışmışlığımız vardır ve Erhan kardeşim bizleri sıcak bir şekilde karşılamış ve onlara yakışır şekilde ağırlamışlardır ..

Onlara sizlerin huzurunda sonsuz teşekkür ederim ..

Allah, herşeyi gönüllerince versin ..

Gördüğünüz gibi Slogan her zaman doğrulanıyor ..

BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE

NOT : Resimlerde sağ taraf aşağıdan yukarıya doğru Ümit, Fatih ve Erhan ..
Sol taraf aşağıdan yukarıya doğru memur arkadaşım, memur arkadaşım ve bendeniz ..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ahh ahhh orada olup sozlerle Tasımak vardı ınsallah bırdahakı sefere :D:D:D
valla ben bıraz agır mısafırımdır solımmm o masadakı kebaplar yetmey bilir bana :P:P:P
tabıkı saka bır yana sızlerle tanısıp ıı muhabbetın belını kırmak ısterım sloganımızda da oldugu gıbı balık(yemek :D) bahane sohbet sahane

Taygun KOCABIYIK 12-11-2009 10:28

Necati abi hem ziyaret hem ticaret olmuş Tire gezin.
Dostlarla birlikte yenilen bir yemek, içilen bir bardak çay çok şey ifade ediyor.
Böyle güzel manzaraları görmek çok mutlu ediyor beni.
Umarım böyle aynı karede 10 larca kişi olacağız yakında ailemiz büyüyor :)

Fatih OKKA 12-11-2009 10:50

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 65881)

sevgi ve saygılarımla

Hasan abim bu güzel sözlerin için teşekkür ederiz abi sağolasın...
Bizler sanal ortamda tanışmış ve bunu her fırsatta gerçeğe dönüştürmeye çalışan kişileriz ve bu anlayışı gördüğümüz heryerde gerçek dostluk adına bu kareler çıkacaktır.
Senide bekleriz abi ne demek başımızın üstünde yerin var...

Fatih OKKA 12-11-2009 10:52

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 65913)
Hasan abim ben teşekkür ederim..
Kardeşlerimle beraber Sadece kahve içmedik..
Tire kebabıda yedik..
Kahvenin Kırk yıl hatırı varsa kebabın Seksen yıl hatırı var ..
Etti 120 yıl..
Ömrümüz kafi gelirse elbet borcumuzu öderiz yetmezse Ahirette ödeşiriz işaalah..

Abi biz seninle dünyevi ve uhrevi bir kardeşliği seçmişiz bir kebabın lafımı olacak aramızda:D
Ayrıca piknik yapa yapa giderken daha ne kabablar yer ve kebab yanığının kokusu gibi kalplerde ne muhabbetler yakarız :) (anladın sen onu :D)

Fatih OKKA 12-11-2009 10:54

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 65931)
ahh ahhh orada olup sozlerle nasımak vardı ınsallah bırdahakı sefere :D:D:D
valla ben bıraz agır mısafırımdır solımmm o masadakı kebaplar yetmey bilir bana :P:P:P
tabıkı saka bır yana sızlerle tanısıp ıı muhabbetı nbelını kırmak ısterım sloganımızda da oldugu gıbı balık(yemek :D) bahane sohbet sahane

Abi herzaman tanışır ve kaynaşırız sen yeterki geliyorum de ve buyur gel mekan bizim nede olsa ağırlarız evvelallah senide :D

Saat 06:47.