![]() |
İbrahim bir daha ki sefere kısmetse hep beraber gideriz ...
|
Adnan abi ellerine emeklerinize sağlık maaşallah bayramı tam yapmışsın..
Katılımcıları kutlar nice böyle güzel avlar geçirmenizi dilerim.. Kalın sağlıcakla.. |
Tebrikler Adnan bey.Çeşmealtı'nda balık bırakmamışsınız.Avınızın bereketli ve bir okadar da keyifli geçtiği kesin.
|
Çok bereketli bir av olmuş ekibi tebrik ederim.
Paylaşım için teşekkürler. |
adnan abı tum ekıbı kutlarım guzel bır av olmus paylasım ıcın tesekkurler
|
Dostlar hepinize teşekkür ederim, sizlere de daha fazlası nasip olsun sevgi ve saygılarımla...
|
tam bayram oldu
hepinizin bayramı mübarek olsun, adnan abinin ekibi olarak bende teşekkür ederim sizlereede bol şans.
|
Hey maşalllah Adnan abi ellerinize sağlık.
|
:D:D:Dadnan abi şu ısparoz tutmaktan sen hala bıkmadınmı:D:Dgelde sana biraz paşa tutturayım :D:D
adnan abi herşekilde güzel birgün yaşadığın videolarından belli senin neşeli olman beni dahada mutlu ediyor devamlarını canı gönülden dilerim :) ekibinle birlikte hepinizi tek tek tebrik ediyorum ve afiyet olsun diyorum :) |
Adnan bey aldığınız av karşısında GÜZEL kelimesi bile az kalır. harika bir av çıkarmışsınız tebrikler.Yalnız sizden ricam bir daha balığa çıktığınızda haber verinde bizler bir hafta on gün denize çıkmıyalım. Çünkü denizde balık bırakmıyorsunuz. :D:D Anladğım kadarıyla siz bayramın üçüncü günü çıkmışsınız bakın bayramın dördüncü günü kimse doğru dürüst balık alamamış:hıııı: Ama sizi yinede candan kutluyorum:helal: .....KAPTAN KARABULUT......
|
Saat 00:26. |