RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Denizle yeniden buluşma (24.12.2009, Güzelbahçe-İzmir) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6575)

The Lunatic 25-12-2009 23:33

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 68185)
uğur kardeşim güzelbahçede hertürlü balığa denk gelebilrisin.ayrıca zargana avcılığı en güzel yapılan biryerlerden birisidir.
gelelim mırmıra bu sizler için iyi bir deneyim olmuş.draganalık dediğimiz ot kum ve taşlık yapısı bulunan bir deniz yapısına sahip olan güzelbahçede epey mırmır yakalanır.önemli olan doğru zaman doğru av şartları.benim sizlere tavsiyem canlı mamun la denemeniz sonuçlarını göreceksiniz.

zarganaya gelince bildiğim kadarıyla mırmırın işi değil o sanırım kayaların arasında ona başka bir balık saldırdı.müren olabilir.onlar hiç dayanamıyor zarganaya ama mırmırın yapacağını hiç sanmıyorum ki resimden gördüğüm kadarıyla et parçalanmış yani diş izi var mırmırda diş yoktur...

daha iyilerine rastgele...

Mamunla ilk fırsdatta yeniden deneyeceğim. Bu bilgiler çok iyi oldu.

Zargana ya bu fenalığı yapan mırmır olamayacağına göre bu durumda oklar Taygun un dediği gibi yengeçe dönüyor. Sepet oldukça az bir derinlikte, kayalık bir yerde duruyordu.

The Lunatic 25-12-2009 23:34

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 68203)
Guzel denemeler abi devamlarini ve daha guzellerini diliyorum..

Teşekkürler Anıl. Yavaş yavaş öğreniyorum. Umarım dediğin gibi devamı gelir

The Lunatic 25-12-2009 23:38

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 68202)
Tebrik ederim zarganayı yengeçlerde yemiş olabilir pek severler hazır balık yemeyi.
Ayrıca bu zargana denen mübarek balığın tavası harika oluyor yalnız soğumaya başlar başlamaz lezzeti değişiyor eti sertleşiyor çok sıcak tüketmek lazım. Bir dipnot olarak geçmek istedim :)

Teşekkürler Taygun. Sanırım senin dediğin gibi Zargana'nın katili Yengeç. :) Sepet kayaların arasında duruyordu.

The Lunatic 25-12-2009 23:39

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 68194)
uğur abi güzel bir av yapmışsınız.
mırmırın tam zamanı..
paylaşım için teşekkürler

Teşekkürler Veli. Geçen balıkçıda gördüm. Mırmır ın kilosu 22 tl. Mırmır avlamak karlı da bir iş aynı zamanda :))

The Lunatic 25-12-2009 23:43

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 68195)
Uğur teşhis doğru kafayı bire bir resetliyor balık avı..hemen fırsatı buldukça aynen devam avlanmaya sen sabırla devam ettikçe çok daha irileri de gelecektir başarılar ...

İnşallah Adnan Abi. Balık avı esnasında yaşamın her türlü probleminden uzak oluyor insan. Tek bir dert var: balık tutacam mı tutmayacam mı. Aslında o bile çok önemli değil. Balık tutunca insanın keyfi yerine geliyor, bu bir gerçek. ama tutmasam bile keyifsiz eve dönmüyorum. Denizle sadece iç içe olmak dahi rahatlatıyor insanı.

seyirsubayi 26-12-2009 14:54

guzel bır av olmus dostum... sansının her daım bol olması dılegı ıle......

The Lunatic 26-12-2009 14:56

Teşekkürler Okan Abi.

ibrahimz35 27-12-2009 16:07

Uğur Kardeşim, güzel bir av olmuş.
Balık az olsada kafayı dağıtmak için harika bir gün geçirmişsin.
Mırmır, mamun ve boru kurdu ile çok güzel avlanıyor.

The Lunatic 27-12-2009 16:57

Bir sonraki sefere özellikle mamunla mutlaka deneyeceğim İbrahim Abi. Umarım şansım da yaver gider. sevgiler

Hasan BALIKÇI 27-12-2009 20:35

uğur tebrikler kardeşim :helal:devamları daha bereketli olur inşallah ;):)

Saat 00:28.