RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dipburundan antenliler (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6579)

oltacı35 27-12-2009 20:01

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Nazmi abimizin ( oltacı35 ) ilk antenlisi.:helal: :helal: :helal:

sevgili vedat hayatımda ilk kez böyle zevkli ve eğlenceli bir balık avı yaşadım.

sayende tanıdığım o dost insanlar ve geçirdiğim o iki gün ve yaşadığım keyif sanırım uzun süre hafızamı meşgul edecek.

SEVGİLİ VEDAT SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM.

Hasan BALIKÇI 27-12-2009 20:33

afiyet olsun nazmi abi :)bakıyorumda balıkların tadına daha teknede bakıyorsun ama kuyruk pek iyi deyilbe abiii:D:D:D

nazmi abi mutluluğun gözlerinden belli allah bu mutluluğu sana herdaim yaşatsın :helal:

ADNAN 27-12-2009 22:04

Maşallah çanak antenli bunlarrrrrr :) okan bakıyorum kırmızıları görünce bayılmış hemen jawsss lamışsın bir gün hep beraber olalım die düşündüm ... sevgı ve saygılar

discus 27-12-2009 22:40

hey maşallah hey maşallahhh...:helal::helal::helal::helal:

abicim işinin hakkını veriyorsun katılan dostlarımızın yüzleri kadar gönüllerininde güldüğünü hissettim fotolardan.nediyim herdaim rastgele...

oltacı35 27-12-2009 23:21

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 68265)
afiyet olsun nazmi abi :)bakıyorumda balıkların tadına daha teknede bakıyorsun ama kuyruk pek iyi deyilbe abiii:D:D:D

nazmi abi mutluluğun gözlerinden belli allah bu mutluluğu sana herdaim yaşatsın :helal:

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 68275)
hey maşallah hey maşallahhh...:helal::helal::helal::helal:

abicim işinin hakkını veriyorsun katılan dostlarımızın yüzleri kadar gönüllerininde güldüğünü hissettim fotolardan.nediyim herdaim rastgele...

hasan ve serkan kardeşlerim iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.aynı dilekleri bende sizler için diliyorum.

BARBAROS.T 27-12-2009 23:32

Bu paylaşımlar en az balık tutmak kadar zevkli.
Nazmi abicim bende sana çok teşekkür ederim. Pek umduğumuz gibi olmasa da ilkantenlini tuttuğun oanını ben izledim ya bana yeterde artar bile...

Yorum yapan diğer tüm arkadaşlara değerli yorumları için çok teşekkür ediyorum.

İnşallah daha güzel avlarımızı ve hikayelerimizi paylaşmak nasip olur.

Bu arada herkese iyiyıllar diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.

Necati ARAT 28-12-2009 08:28

Tüm ekibi kutlarım.
Vedat abi keyifli bir av olmuş.
Mercanlarda süper yani afiyet olsun.

tepeli35 28-12-2009 09:24

ah vedat ah bizim geldiğimiz hafta hava bozuktu hatırladınmı bir tek balık alamadık bucalı barış ve figolarla geldik gerçekten güzel balıklar...

Mehmet Özarslan 28-12-2009 11:00

Çok güzel bir gün olmuş yüzlerdeki tebessüm her şeyi anlatıyor ayrıca buğulama da gözüme çok güzel göründü Afiyet olsun

BARBAROS.T 28-12-2009 14:18

Alıntı:

tepeli35 tafarından gönderildi (Mesaj 68292)
ah vedat ah bizim geldiğimiz hafta hava bozuktu hatırladınmı bir tek balık alamadık bucalı barış ve figolarla geldik gerçekten güzel balıklar...

Hatırlamazmıyım abi. Deniz işte belli olmuyor. Bırak Kuşadası'nı ben dipburun a gidip 35 saat kalıp, 0 balıkla geri döndüğüm çok olmuştur. Kuşadası balık açısından dünde çok kötüydü.

Gündoğu estiğinde balık çıkmıyor nedense. Ben dünkü turumu iptal ettim mesela. Tutttuğum bir jurnal var. Bakıyorumda genelde gündoğuda balık çıkmamış.

Poyraz en verimli hava.

İnşallah başka sefere abi; ne diyebilirim ki...

Rastgelsin.

Saat 10:27.