![]() |
Anıl güzelbahçeden , çeşmealtından , 5-6 tekne oluşturup balığın merkezinde bir gün katılımcılarla hep beraber olacağız diye düşünüyorum...
|
Vay vay vay kadroya bak harika :) Oğuz amcamda boy gösterdi sonunda.
|
[quote = mehmetulas; 69.010] çok güzel resimler biz amatör balıkçıların özlem duyduğu Kareler
bir dahaki sefere süleyman abinin teknesine beraber gideriz inşallah Necati Bey kardeşim [/ quote] Mehmet abi teşekkürler .. senide unutmadık tabiiki kulaklarını çınlattık.. Süleyman abi senin nasıl paşayı denizden çıkardığını .. İşaallah beraberce avlar yaparız.. |
Alıntı:
Süleyman abinin bir telefonuna ayaklandım gittim.. Oğuz abiyi orada tanıdım .. Karşılaşacağımıbilseydim senide haberdar ederdim.. Dediğin gibi işaallah beraberce oradan teknelerle bir gün kaçarız işaallahh.. |
Alıntı:
İşaallah seninlede bir gün tanışmak senin sohbetini tatmak isterim.. Yolumuz düşerse uğrar, Senin yolun düşerse buralara beklerim.. Kal sağlıcakla.. |
Alıntı:
Çay meselesine gelince de ..: İnan senin yerine ben hayli bir çay içtim.;):D Sana malum olmadımı ..??:):) Seninle balığa gidince bakarız bakalım kim demliyecek çayları ben mi:soru: sen mi :soru: Ama yanlız içmeyeceğimiz kesin..;) Anladın sen onu.. Vakit ve ortam oldukça bu kardeşliği ve dostluğu her daim burada göreceğiz.. Bu gün ben Yarın sizler.. Allah ağız tadımızı bozmasın.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşaalah hep beraber böyle karelerde yer alırız bir gün.. |
Çok güzel bir gün olmuş.
Resimler kanıtı.. Her zamandediğimiz gibi balık bahane... |
Alıntı:
Bir gün seninlede tanışmak isterim.. Sağlıcakla kal.. |
Saat 00:25. |