![]() |
gerçekten tebrikler şansınız daim olsun
|
Sağol dostum
Murat biladerim uzaklık bir balıkçı için sorun olmuyor ;)yeterki oltana bir vuruş al:)
murat biladerim harika bir av olmuş eline koluna sağlık :helal::helal: tuttuğun balıklar çok güzel görünüyor afiyet olsun:) paylaşımın için çok teşekkür ederim :)birgün tekrar biryerlerde beraber çay içip sohbet edelim ama oltalarımız sudayken ;) |
murat abi tebrikler güzel balıklar maşallah diyelim.... bodrumun havasınıda solumussunuz değişiklik olmuş....sağlıkla kalın abi
|
murat dostum o balıklar ıcın degıl bodrum almanyaya gıderım:))))
avın daım olsun |
murat bey tebrikler izmirdeki balıkları bitirince sıra bodruma gelmis bu negüzellık abi az ama öz av olmus tebrikler
|
Murat kardeşim bu güzeller için gerçekten yorulmaya değer süper şeyler bunlar tüm ekibi kutlarım.
|
Çok güzel bir av olmuş gerçekten tüm ekibi kutlarım :helal::helal::helal:
|
Murat Abi;
Balon balığını çekerken yanında olmak isterdim, feryat fiğan acaba gelen balık ne? Sinarit mi? Akya mı? Trança mı? Gele gele balon balığı geliyor bir anda hayeller yıkılıyor. Murat Abi, harika bir av olmuş balıklar kaliteli ve çok güzel. Gerçi Çeşmealtın'da onca balık varken ne işin var Bodrum da Murat Abi... |
Murat abi paylaşım için teşekkürler..
Senindediğin gibi az ama kaliteli bi av olmuş.. Her daim rastgelsin.. Kalın sağlıcakla.. |
murat bey tebrikler yorgunluga deyen bir av olmuş
|
Saat 06:52. |