![]() |
Alıntı:
ama asıl Kardak bölgesinden akın gelmiyor yorumları yapılıyor.ben de bu yorumlara katılıyorum.Gerek Bizimkiler gerekse de Yunanlılar çipuraları yatağında kurutuyorlar.:cool: örneğin kuşadasında 2006 sonunda her avda ortalama 3 çipura tuttum.bir tanesi 700 gr 800 gr. ama 2007 2008 2009 hemen hemen her hafta balığa çıktım.bir tane çipura:confused: ha tutan tuttu ama eskisi gibi asla.... bilemiyorum...yanılıyormuyum??? |
Evet Mehmet abi.
Ben çok eski bir balıkçı degilim ama sevgili kayınpederim hasta balıkçıdır ve her hafta sonu gidermiş balığa ve anlattıklarını agzım açık dinliyorum her seferinde. Ama kendiside diyor bunu. Nerede o eski balıklar diye. Birkaç kez avlaklarına gittik beraber. Tık yok. Galiba denizlerimize iyi bakamıyoruz. galibası fazla ama inanıyorum ki biz amatörler üzerimize düşenleri yapıyoruz. Çevremizi temiz tutuyoruz mesela. Ufak balıkları geri salıyoruz mesela. ama malum troller,yasak avlar vs. vs. Umarım biran önce bunlarada bir son verilir ve bizden sonra gelecek nesiller bunları yazmak zorunda kalmazlar. |
Maşallah, güzel bir av olmuş devamını dilerim...
|
Alıntı:
|
Saat 21:56. |