![]() |
Alıntı:
|
Haydi Kerem haydiii
ekle şu resimleri gayriiii :D |
Kerem Kardeşim, anlattığına göre çok güzel bir av olmuş.
Hasan Abi'ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Sayesinde güzel bir gün olmuş... |
kerem çupra avcısı
:)herkese merhaba bu mevsimde balık bulmak çok zor bu mevsimde ve bu kötü hava şartlarında böyle balık yakalamak beni çok mutlu etti fotolarıda koymaya çalıştım ama olmadı bilgisayar ortamından bugüne kadar uzak durduğumdan olsa gerek ama en kısa zamanda tecrübeli birinden yardım alarak forma koyacam bu arada mırmır 3,030 gr geldi çupralar 500 750 gr cıvarı yem madya ve bir gün önceden inciraltından çıkardığım tekeler 5 adet çupra ile büyük mırmırı teke ile aldım gerisi madya küçük balık olmadığından tekeleri rahatsız etmedi bütün balıklarıda gündüz 11 ile 03,00 arasında aldım onun harici tık yok
|
Kerem
yaklaşık 8 yada 9 mause darbesi ile fotolar burada oluyor. Cok basit . Özel mesajlarını kontrol edersen belki başarabiliriz :) |
Alıntı:
|
kerem kardeş şimdidem tebrikler yakaladığın balıklar için ama biran önce fotolarıda atsan hiç fena olmaz.sabırsızlıkla bekliyoruz paşaların ve mırmıroviçin fotolarını.
|
kerem kardeş kötü havada güzel balıklar almışsınız..
tavsiye de sağlam kanaldan gelmiş:) tebrık ederim |
:helal:kerem abi tebrikler fotoları yükle görelim şubalıklarını bizimde gözümüz gönlümüz açılsın gidemiyorum şuaralar :'(balığa sıkılyor arkadaşlarımızı mutlu görüyorum ya ben den mulusu yok afiyet bal şeker olsun kerem abicim hep rasgelesana:helal:
|
yaktın beni Kerem :-) , hadi yükle artık şu fotoları.......
|
Saat 01:54. |