![]() |
ender abı tebrıkler antenlı super valla ıcım gıttııı
paylasım ıcın tesekkurler dıger avlarınızında resımlerını 4 gozle beklıyorum abı |
Temenni ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arakadaşlar
sevgili tago motor değişimi için bir bakıma aldık yağmur fırtına izin vermeyince, yine tekne yerinde duruyor ama motoru yok. inşallah en kısa zamanda tamamlarız. aklımdasın mutlaka haber veririm.şimdilik resimdeki cemal dedemin kayığıyla takılıyoruz. Selamlar saygılar. |
Hey maşallah ender abi.
Rabbim nazarlardan sakınsın gerçekten güzel bir parça.:helal::helal: Ancak forumda yazmanız için illa kaide değer bir balığın olmasını yada ava gitmiş olmayı beklemeyelim canım abim bizler herzaman muhabbetlere hazırız varsın balık olmasın;):) Paylaşım için çok teşekkürler... |
hey maşallah..
tebrıkler ender abi |
Tebrikler ender abi antenli gerçekten süpermiş
afiyet bal şeker olsun...;) |
Çok güzel bir balık ender bey :helal::helal:paylaşım için teşekkürler :)
bu arada oğlan baya büyümüş allah bağışlasın yeğenimde yakında seninle balığa gider :) |
Ender tebrıkler parmağına bu daim balıklar otursun pazar günü bir birimize çok yakınmışız bende oralardaydım uzun adanın karşısındaydım, yaklaşmaya çekındım tahmınım doğruysa geç vakıte kadar orada kaldınız, bızde de bol mıktarda mandagöz, izmarit 2 lidakı 2 mercan vardı.belkı tanırsın çeşmealtından çıktığım tekne nı adı ''Bahrıyelı'' daha irilerını yakalarsın inşallah...
|
Ender Abi, maşallah çok güzel bir antenli yakalamışsın.
Geçen sene onu ben küçük diye denize salmıştım, maşallah baya büyümüş. |
Sizinde dediğiniz gibi uzun zamandan sonra raporunuzu görmek güzel.Antenli için ayrıca tebrik ederim.Umarım devamını görürüz Çeşmealtında.Hoşçakalın.
|
Alıntı:
Büyüdü büyümesinede çok yaramaz teknede tutabileceğime bilsem götürürümde durmaz nerde zarar ziyan orda benim oğlan vardır. |
Saat 13:23. |