RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Makara - Makinelerle İlgili Herşey (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Makina ve kamış hakkında fikirlerinizi bekliyorum (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7069)

Murat ADAK 19-02-2010 12:18

Fahrettin bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Necati ARAT 19-02-2010 12:18

Alıntı:

Bornovalı tafarından gönderildi (Mesaj 73827)
Ozaman zevki çıkmaz kardeşim.
Bak anlatayım sana.
şöle kamış bir selam verecek ,Aleykümselam deyip yerinden fırlayacaksın,ziller dansöz oynatacak kadar çalacak,ondan sonra başlıyacak kafa atmaya,çekerken kalamnın cırrrrttttt diye sesini duyacaksın,içinden Allahım misina kopmasın,iğneden kurtulmasın diye bildiğin duaları okuyacaksın,sonra balığın su altındaki parıltısını arıyacaksın gözlerinle,kalp atışların hızlanacak,balığı aldıktan sonrada tebrikller yağacak ve kıritiğini güzel sohbetlerle yapacaksınız.
(Oh beeee bir balık tutmuşkadar oldum:D)
Ancak ozaman doyuma ulaşır ve zevkten dört köşe olursun.
İşte bizleri balıkçılığa bağlayan en güzel duygular bunlar bence,unuttuğum veya eklemek istedikleriniz varsa sizde yazın dostlar.
rasgele.

Abi kırmızı yazıya ilaveten şunu unutmuşsun..
Kritiğini yaparken Odun ateşinde demlenmiş çayı yudumlayacaksın..;):D:D

fahka 19-02-2010 12:20

ilginize teşekkür ederim
bahsettiğinin kamış 'fladeneco 210 ' sizlerin diğer mesajlarınızda okuduğum bilgilerde 270 kamışların at çek için uygun bir boy da olduğuydu.210 kamışla zorluk yaşarmıyım bunu merak ettim.
teşekkürler.

fahka 19-02-2010 12:29

teşekkür ederim Murat bey
umarım birlikte keyifli sohbetler edip, sizlerin bilgi ve tecrübelerinizden bende birşeyler öğrenip kendimi geliştirebilirim.

Bornovalı 19-02-2010 14:37

Alıntı:

fahka tafarından gönderildi (Mesaj 73835)
ilginize teşekkür ederim
bahsettiğinin kamış 'fladeneco 210 ' sizlerin diğer mesajlarınızda okuduğum bilgilerde 270 kamışların at çek için uygun bir boy da olduğuydu.210 kamışla zorluk yaşarmıyım bunu merak ettim.
teşekkürler.

210 kamışta bence çok rahat edersin kardeşim,ben denedim,arkadaşlarımda (uzman at çek avcıları) 5kg. civarında oldukça fazla levrek aldılar.
sen en güzeli kamışı kendin bir gör,elinle bir savur,hangisi atış yaparken kolunu yormaz diye düşünürsen kararını orda ver derim.

Bornovalı 19-02-2010 14:41

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 73833)
Abi kırmızı yazıya ilaveten şunu unutmuşsun..
Kritiğini yaparken Odun ateşinde demlenmiş çayı yudumlayacaksın..;):D:D

haklısın en önemlisini unutmuşum Necati onuda ekledim.:D sağolasın.

fahka 19-02-2010 14:58

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Önerdiğin gibi deneyerek almak en faydalısı olacak.

Bornovalı 19-02-2010 21:51

Alıntı:

fahka tafarından gönderildi (Mesaj 73848)
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Önerdiğin gibi deneyerek almak en faydalısı olacak.

Rica ederim,inşallah gönlüne göre ve eline yatkın bir kamış alırsın.

Saat 07:07.