RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Fırtına, Yağmur Vız Gelir Bize... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7082)

Taygun KOCABIYIK 21-02-2010 19:26

Kamil hocammm vallahi cesaret işi bu havada denize çıkmak :)
Yalnız kalamarlar harika uğraştığınıza ve emeklerinize deymiş...
(onların tavasıda ne güzel olur)

Hasan BALIKÇI 21-02-2010 19:37

şaşırdım :)bune böyle kamil biladerim hiç haber vermedin :hıııı:havalar o kadar güzelken gitmezsin bula bula o kötü havayımı seçtin :Dbizdenmi özendiniz :D

eşyaların kaybolmasına üzüldüm gerçekten :(onun haricindede kötü bir durum olmamış :);)sohbet ve dostluk olmuş hepinizi cesaretinizden dolayı hepinizi tek tek kutlarım ve daha iyi avlar dilerim :)

discus 21-02-2010 20:41

Havaya rağmen azminizi tebrik ederim abi.Eee Kalamarlarda hiç de fena değil güne bereket katmış daha iyilerine hepbirlikte hocam...

Kamil ESEN 22-02-2010 07:32

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 74003)
Kamil kardeşim düzgün havada herkez çıkar değilmi?Tüm ekibi kutluyorum.

Teşekkürler abi.Bizde böyleyiz işte.:D

Kamil ESEN 22-02-2010 07:34

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 74009)
kamıl abı bu ne azım boleee :D:D
ama ınsan uzun zaman balıka cıkmadımı kuduruyo demı abı :D:D:D
keyıflı bır gun gecırmıse benzıyonuz eee balıkları ve kalamarlarıda almıssınız tebrıkler abımm :D:D:D

Sağol kardeşim.Sorma Kurtlar yılan olmuştu.:P:P.

Kamil ESEN 22-02-2010 07:35

Alıntı:

dogan.35 tafarından gönderildi (Mesaj 74022)
kamil abi düşen malzemeler için kötü olmuş.... kurtlarınızı bir nebze olsada dökülmüş denizin havasını teneffüs etmişsiniz...tebrikler abi ellerinize emeğinize sağlık

Düşen malzeme olsun Doğan boşver.Bak bize birşey olmasın.;)

Kamil ESEN 22-02-2010 07:37

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 74023)
Kamil hocammm vallahi cesaret işi bu havada denize çıkmak :)
Yalnız kalamarlar harika uğraştığınıza ve emeklerinize deymiş...
(onların tavasıda ne güzel olur)

Taygun kalamarlar Mehmet abimin nasibi oldu.Herkes birer ikişer götüreceğine bir yerde toplanması daha anlamlı bence..;)

Kamil ESEN 22-02-2010 07:42

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 74026)
şaşırdım :)bune böyle kamil biladerim hiç haber vermedin :hıııı:havalar o kadar güzelken gitmezsin bula bula o kötü havayımı seçtin :Dbizdenmi özendiniz :D

eşyaların kaybolmasına üzüldüm gerçekten :(onun haricindede kötü bir durum olmamış :);)sohbet ve dostluk olmuş hepinizi cesaretinizden dolayı hepinizi tek tek kutlarım ve daha iyi avlar dilerim :)

Abim,gece yarısı alınan apansız bir karar oldu.Cuma hava iyi diye niyetlendik.Ama cumartesi gecesi iş değişti.Ama olsun ,yerimiz garanti olduğundan çok keyifli bir av oldu.Kalamar da gittiğimize değdi.;)İyi dileklerine teşekkürler.

Kamil ESEN 22-02-2010 07:43

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 74033)
Havaya rağmen azminizi tebrik ederim abi.Eee Kalamarlarda hiç de fena değil güne bereket katmış daha iyilerine hepbirlikte hocam...

Sağol Serkan ..Gerçekten kalamarlar güzeldi.Daha iyileri senin olsun inşallah..;)

Necati ARAT 22-02-2010 08:20

Kamil abi sizdeki bu azim kaç kişide vardır acep hemde kıyı değil şişme botla tekne felanda değil..
Vallahi helal olsun..Sizden başka kimse denize çıkmamış Kalamarlar dışında ..
Çıkanlarda sizlerle kıyıya ulaşmış..
Tüm ekibi kutlarım..
Paylaşım için teşekkürler Emeğine sağlık..

Saat 09:28.