![]() |
Alıntı:
benim daha üzgün olmam gerek öner abi:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Daha güzel çekimlerde buluşmak ve yaşamak üzere.. Kalın sağlıcakla..;) |
necatı abı ılk vıdeoyu seyredemedım onda hatırladıgım k adarıyla ben yoktum ama dıgerlerını yasamıs olmak ve orada olmak takımca cok sahaneydı unutulmaz anlarımızdan dı gecen senekı eee pasa team bunu hep yapıyor o balıklardan zıyade hasan abımın - srkanımın - doganımın - senın ve tabı benım :) o sahane muhabbetlerıdaha sahane o balık o muhabbetın yanında hıc bıle :):):):)
eeeee gelelım bu seneye paşalar (ÇIPURALAR) :):):) artık bızlerı tanıdı :) bu sene paşaları paşaaa paşaaa PAŞA TEAM olarak yıne avlayacaz :):):) eee HASAN abımın bır vıdeosunda kelımesı var hatırlarsınız :):) bu benı seviyokiiii gitmiyoooo :):):) BU BALIKLARDA MUHABBETIMIZI SEVIYO DEMI ABIM :):):):) |
Alıntı:
Kardeşim ilk videoda bende yoktum merak etme 2 senelik bir buluşma aşağı yukarı.. Ama diğerlerinde evet.. İşaallah bu sene daha nice videolar çekeceğiz işallah.. |
:helal::helal::helal: Harika bir paylaşım :helal::helal::helal:
Necati abi ellerine sağlık. |
selamlar arkadaslar bu vidolari izlerken aglayanlara sesleniyorum siz denizin yanindasiniz agliyosunuz peki ben ne yapayim taaaaaaa rusyadaaa:'(:'(:D:D:D:D necati yapilir mi bu bana artik gordugum ilk su birikintisine atacam oltayi diyecm ama her yer buz |
Alıntı:
Eyvallah muratım işaallah hep birlikte birgün denizin kıyısında bu mutluluğu bizlerde yaşayacağız.. Katılım için teşekkürler.. |
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D Abi kusura bakma sen hiiççç aklıma gelmedin.. Gelseydin böyle yapmazdım.. Eeee ne zaman geliyorsun İZMİR'e Paşa Yakalamaya..:confused: :D:D:D:D:D |
Alıntı:
pasalari da cok ozledim ama sizden fazla degil kardesim |
Saat 00:28. |