![]() |
Alıntı:
Katılımlarınız için ben teşekkür ederim.. Evet davanızda haklısınız.. Çiflikler Oradan taşınıyorlar ama artıklarını birakarak gidiyorlar..:hıııı: |
Alıntı:
Kardeşim seninde bulunduğun bir anda bu kahveleri fincandan hemde Kahvenin sakızlısından içeceğiz sen üzülme.. Haaa Serkanı mı sordun..:confused: Evet arabada uyuyordu ..;):D:D:D |
Alıntı:
Muratım teşekkürler .. Seni de andım o gece gördün değil mi??:confused:;) |
Abim evet o gün balık alamadık ama sohbet muabbet derken yine güzel bir gün geçirdik... rıdvan abim mığri için yazmış ama o meret gece çıkıyor zaten ... sardımı tam sarıyor olta beden hepsini karıştırıyor... yarayan bişey olsa zaten oltaya gelmez :):):D:D Kehveye gelince inşallah sakızlısından alalım giderken de köpüklü köpüklü afiyetle içelim ...yapması benden ne demek zevkle .... sanırım biraz daha sabretmemiz gerekiyor....kurtlar büyüdü ...yeni takımlarımız belki bize şans getirir nn dersin ilk denememizde...sağlıkla kal abim... video güzel olmuş her zaman ki gibi...
|
orda olmak varmış, varsın balık olmasın:)
teşekkürler necati abi |
Olmuş ya ne kadar güzel olmuş daha ne olsun paylaşım için teşekkürler necati .
|
:helal:necati abi çokgüzel bir ortam paylaşım için teşekkürler sevgiyle kalın rastgelsin:helal::helal:
|
Alıntı:
hadi gari dostlarla buluşalım |
Çok kötüsün Necati abi :)
Saat 02:09 ve ben bu videoyu izleyince canım kahve çekti :) Dün son kahveyi içmiştik, ve açık bakkal çakkal bulma durumum yok. Artık bir kahve borcun var bana Necati abi :) |
Alıntı:
Doğanım bende öyle sanıyorum.. Yeni takımlar işaallah bize şans getirir.. Rüyasını bilem gördüm biliyorsun.. Haaa unutmadan bu hafta alayım biraz sakızlı kahve belkim bir kaçamak yapıveririz ne dersin?? ;):D:D:D:D |
Saat 05:17. |