RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   PAŞA TEAM'ın 14 ŞUBAT 2010'dan Kalan Bir Videosu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7138)

Necati ARAT 01-03-2010 14:09

Alıntı:

alpargun35 tafarından gönderildi (Mesaj 74972)
Paylaşım için tüm ''paşa team' deki kardeşlerimizi kutlarım.Kayığım, evelki sene fotolardaki,mavi beton blokların arkasındaki küçük çakıllık alanda duruyordu,hırsızlar çelik halatı kesmişler,kayığa bir zarar gelmedi fakat bu olay kayığı satmama sebep oldu.
Balık çiftlikleri fotolarda görüldüğü üzere, sadece denize değil tüm çevreye zarar veriyorlar, o beton blokların üstünde barınakları vardı kendileri gitti fakat molozları hala orada...!.

Katılımlarınız için ben teşekkür ederim..
Evet davanızda haklısınız..
Çiflikler Oradan taşınıyorlar ama artıklarını birakarak gidiyorlar..:hıııı:

Necati ARAT 01-03-2010 14:10

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 74987)
tatlı dilli NECATİ abım anlatımın sunumun cok sahana orada olamamak gercekten cok kotu benım ıcın cok sey kacırmısım muhabbetlerı kacırmısım. Bu goruntulerı ızledıkce keyfım yerıne geldı ama ıcımdekı kurtlarda kaynamadı degıl yanı :D:D:D
DOGAN kardesımın o közde yaptıgı kahve sahane olmusa benzıyo eee pasateamın kahvecısı doganm artık anlasılan hemıde kahveler suvarı bardakta oyyy oyyy oyyyy :D:D:D:D
Balık olmasada bizim takım guzel bır gun gecırmıs muhabbetın bol oldugu eglencenın kahkahanın bol oldugu hele bırde HASAN abımkaynak suyuda bulmus susuzda kalmayız artıkım :D:D:D
yanlız goruntulerde SERKAN bıladerımı goremedım yıne uyuyup kaldımı yoksa :D:D:D

Kardeşim seninde bulunduğun bir anda bu kahveleri fincandan hemde Kahvenin sakızlısından içeceğiz sen üzülme..

Haaa Serkanı mı sordun..:confused:
Evet arabada uyuyordu ..;):D:D:D

Necati ARAT 01-03-2010 14:11

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 74996)
:helal:BALIK BAHANE DOSTLUK ŞAHANE:helal:
Birgün hepberaber av yaparız inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.

Muratım teşekkürler ..
Seni de andım o gece gördün değil mi??:confused:;)

Doğan ÖZCAN 01-03-2010 18:22

Abim evet o gün balık alamadık ama sohbet muabbet derken yine güzel bir gün geçirdik... rıdvan abim mığri için yazmış ama o meret gece çıkıyor zaten ... sardımı tam sarıyor olta beden hepsini karıştırıyor... yarayan bişey olsa zaten oltaya gelmez :):):D:D Kehveye gelince inşallah sakızlısından alalım giderken de köpüklü köpüklü afiyetle içelim ...yapması benden ne demek zevkle .... sanırım biraz daha sabretmemiz gerekiyor....kurtlar büyüdü ...yeni takımlarımız belki bize şans getirir nn dersin ilk denememizde...sağlıkla kal abim... video güzel olmuş her zaman ki gibi...

delvel 01-03-2010 20:00

orda olmak varmış, varsın balık olmasın:)
teşekkürler necati abi

ADNAN 01-03-2010 20:07

Olmuş ya ne kadar güzel olmuş daha ne olsun paylaşım için teşekkürler necati .

yenal45 01-03-2010 21:07

:helal:necati abi çokgüzel bir ortam paylaşım için teşekkürler sevgiyle kalın rastgelsin:helal::helal:

mehmetulas 01-03-2010 22:54

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 75003)
Mehmet abi sık dişini Az kaldı ..
Bu anları hep birlikte bir kıyıda yaşayacağız..;)
Katılım için teşekkürler..

dişlerim kırılmaya başladı sıkmaktan:D:D
hadi gari dostlarla buluşalım

Taygun KOCABIYIK 02-03-2010 01:10

Çok kötüsün Necati abi :)
Saat 02:09 ve ben bu videoyu izleyince canım kahve çekti :) Dün son kahveyi içmiştik, ve açık bakkal çakkal bulma durumum yok. Artık bir kahve borcun var bana Necati abi :)

Necati ARAT 02-03-2010 08:39

Alıntı:

dogan.35 tafarından gönderildi (Mesaj 75039)
Abim evet o gün balık alamadık ama sohbet muabbet derken yine güzel bir gün geçirdik... rıdvan abim mığri için yazmış ama o meret gece çıkıyor zaten ... sardımı tam sarıyor olta beden hepsini karıştırıyor... yarayan bişey olsa zaten oltaya gelmez :):):D:D Kehveye gelince inşallah sakızlısından alalım giderken de köpüklü köpüklü afiyetle içelim ...yapması benden ne demek zevkle .... sanırım biraz daha sabretmemiz gerekiyor....kurtlar büyüdü ...yeni takımlarımız belki bize şans getirir nn dersin ilk denememizde...sağlıkla kal abim... video güzel olmuş her zaman ki gibi...

Doğanım bende öyle sanıyorum..
Yeni takımlar işaallah bize şans getirir..
Rüyasını bilem gördüm biliyorsun..
Haaa unutmadan bu hafta alayım biraz sakızlı kahve belkim bir kaçamak yapıveririz ne dersin?? ;):D:D:D:D

Saat 05:17.