![]() |
Tago, uyumuş olmasın...
Herkez fotoğraf bekliyor, Taygun uyan artık... |
bol sohbetli ve eğlenceli bir günün arkasından da bol bereketli bir av olur insallah:)
rastgele.... |
Evet günün kısa özetini yazıya döktüm, fotoğraflar elime geçer geçmez ekliyorum hemen...
|
Alıntı:
bu gün saat 17 gibi telefonum çaldı çalışırken kulaklıkla kullandığım için kim aradığını bilmeden alo dedim.duyduğum ses süleyman abimizin hoş sesiydi :)biraz sohbet ettik bana bi soru sordu sen kekeme lidaki tuttunmu diye :D:Dbi muziplik olduğu aklıma geldi bende böyle bi balığı tutsa tutsa taygun tutmuştur dedim :D:D:Dyanılmamışım :Dzaten nerde gözü çıkmış nerde yüzgeçi yok öyle balıklar taygunda :D şakamaka çok güzel bir gün yaşadıklarını söylediler bizde burda fotoları bekliyoruz :Deeee hadiiiii gariiiiii |
Hadi Tago nerede fotoğraflar?Havada süperdi umarım balıklarda öyledir.
|
Fotoları görmeden bişe yazmam...:D:D:D
|
Alıntı:
bu gün fotoları gönderemedik yarın inşallah |
offf offff
Bu ek anlatımdan sonra fotografları görmek için can atar olduk :D Benim uyumam gerek Taygun. Hadi artık ya yükle şu resimleride görüp yatalım. Yoksa ben ekleyecem bak resim göreceksiniz :D:D |
Ve beklenen fotoğraflar yayında...
|
Eveeet, Taygun işte budur...Arkadaşlar Taygun'un lidakilerden bir tanesi KEKEME LİDAKİydi..o nasıl oluyor diye merak ederseniz sanırım Taygun kardeşim anlatır..:D :D :D :D :D
|
Saat 12:52. |