![]() |
Maşallah Hasan kardeşim kaçırdığınb balığı telefonda duyunca üzülmüştüm.Ama onu aynen yerine koymuşsun.Serkan kardeş bu güzel paylaşımdan ötürü teşekkür ederim.Emeğine sağlık tüm katılımcı arkadaşlarımı kutluyorum.
|
:helal:Serkan kardeşim, bu güzelliğe bu sıcak ortama söylenecek bir söz bulmakta gerçekten zorlanıyorum. Balık olmuş olmamış hiç önemli değil. önemli olan yaşanmış olan o ortam tek kelimeyle...:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal::he :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: |
Ahhh ahhh ogun sabah nobetten cıktım gelıyordum yanınıza abım bızım takım nerde bende orada dedım
uykusuz bır vazıyatte noıbetten cıkıp gozumu karartıpo yola cıktım arabayla ama ılgınctır ogun tum balık avcıları anlasmı gıbı herkez yodaydı ve uckuyulardan urla cıkısına kadar ne kadar yemcı varsa hepsıne tek tek ugradım ve hıc bırınde yem yoktu yem bulamayınca ve havada bozunca gelemedım ama butun gun aklım sızlerleydı yenı abılerle ve arkadaslarlada tanısmak cok ıstıyordum ama bırdahakıne nasıpmıs fotolara baktıkca hala ıc cekmıyom degıul valla pasateam orada ama ben yokum ahhh ahhh :):):) valla kac ay oldu olta atamadım hala :(:(:( ama o cayı gordukceee ahhh ahh hasan abımın cayııı yemeklerı gordukce serkanımın yaptıgı hazırlılkar ve sofraaa ahhh ahhhh orada olup balık yakalamak yerıne o ortamı yasamak vardı :) baska zamana kısmet artık tum ekıbımız ve dıger tum abılerımı tebrık ederım ozellıke kırmızılar gozuma carptı ama bzıım ıcımız cıpura eee cıpura pasateamde alıskanlık nede olsa kanım kaynıyo o balıka :):):):) TEKRARDAN ORADA BULUNAN HERKEZI TEK TEK TEBRIK EDIYORUM |
Güzel bir hafta sonu, hoş muhabbetler, paylaşımlar ve tüm haftanın stresinin toprağa boşalması. en kısa tanımıyla hafta sonu maceramızın tanımı. Teşekkürler herkese.
|
[b] İşte buda Paşa Team Karareis fotoromanı Dostlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Fotoroman harika olmuş rıdvan.
|
:D:D:D:D rıdvan harika bir roman olmuş :D:Deline sağlık bak bu romandan bi gün sende nasibini alırsın haberin olsun demedi deme :D:D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hayatımız roman be abicim yazanın kalemine sağlık.:D:D:D işimiz muhabbet anlayışınıza şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
Saat 04:46. |