RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Paşa Team Karareis'te... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7193)

paşalı 09-03-2010 20:12

Maşallah Hasan kardeşim kaçırdığınb balığı telefonda duyunca üzülmüştüm.Ama onu aynen yerine koymuşsun.Serkan kardeş bu güzel paylaşımdan ötürü teşekkür ederim.Emeğine sağlık tüm katılımcı arkadaşlarımı kutluyorum.

kaptankarabulut 09-03-2010 20:40

:helal:Serkan kardeşim, bu güzelliğe bu sıcak ortama söylenecek bir söz bulmakta gerçekten zorlanıyorum. Balık olmuş olmamış hiç önemli değil. önemli olan yaşanmış olan o ortam tek kelimeyle...:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal::he

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Yağız DEMİR 09-03-2010 21:23

Ahhh ahhh ogun sabah nobetten cıktım gelıyordum yanınıza abım bızım takım nerde bende orada dedım
uykusuz bır vazıyatte noıbetten cıkıp gozumu karartıpo yola cıktım arabayla ama ılgınctır ogun tum balık avcıları anlasmı gıbı herkez yodaydı ve uckuyulardan urla cıkısına kadar ne kadar yemcı varsa hepsıne tek tek ugradım ve hıc bırınde yem yoktu yem bulamayınca ve havada bozunca gelemedım ama butun gun aklım sızlerleydı
yenı abılerle ve arkadaslarlada tanısmak cok ıstıyordum ama bırdahakıne nasıpmıs
fotolara baktıkca hala ıc cekmıyom degıul valla pasateam orada ama ben yokum ahhh ahhh :):):) valla kac ay oldu olta atamadım hala :(:(:(

ama o cayı gordukceee ahhh ahh hasan abımın cayııı yemeklerı gordukce serkanımın yaptıgı hazırlılkar ve sofraaa ahhh ahhhh orada olup balık yakalamak yerıne o ortamı yasamak vardı :) baska zamana kısmet artık

tum ekıbımız ve dıger tum abılerımı tebrık ederım ozellıke kırmızılar gozuma carptı ama bzıım ıcımız cıpura eee cıpura pasateamde alıskanlık nede olsa kanım kaynıyo o balıka :):):):)

TEKRARDAN ORADA BULUNAN HERKEZI TEK TEK TEBRIK EDIYORUM

kturkol 09-03-2010 21:30

Güzel bir hafta sonu, hoş muhabbetler, paylaşımlar ve tüm haftanın stresinin toprağa boşalması. en kısa tanımıyla hafta sonu maceramızın tanımı. Teşekkürler herkese.

Bornovalı 09-03-2010 21:57

[b] İşte buda Paşa Team Karareis fotoromanı Dostlar.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

kturkol 09-03-2010 22:13

Fotoroman harika olmuş rıdvan.

Hasan BALIKÇI 09-03-2010 22:19

:D:D:D:D rıdvan harika bir roman olmuş :D:Deline sağlık bak bu romandan bi gün sende nasibini alırsın haberin olsun demedi deme :D:D:D

Hasan BALIKÇI 09-03-2010 22:22

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 76264)
Maşallah Hasan kardeşim kaçırdığınb balığı telefonda duyunca üzülmüştüm.Ama onu aynen yerine koymuşsun.Serkan kardeş bu güzel paylaşımdan ötürü teşekkür ederim.Emeğine sağlık tüm katılımcı arkadaşlarımı kutluyorum.

turgay abi keşke daha önceden özel msj ımı okuyabilseydin :)ama olsun organizasyonda yanındayım ;)

Bornovalı 09-03-2010 22:27

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 76309)
:D:D:D:D rıdvan harika bir roman olmuş :D:Deline sağlık bak bu romandan bi gün sende nasibini alırsın haberin olsun demedi deme :D:D:D

hayatımız roman be abicim yazanın kalemine sağlık.:D:D:D
işimiz muhabbet anlayışınıza şimdiden teşekkürler.

Hasan BALIKÇI 09-03-2010 22:29

Alıntı:

Bornovalı tafarından gönderildi (Mesaj 76312)

hayatımız roman be abicim yazanın kalemine sağlık.:D:D:D
işimiz muhabbet anlayışınıza şimdiden teşekkürler.

bişey deyil rıdvan biladerim esas teşekkür bizden ;)sağol :)

Saat 04:46.