![]() |
Alıntı:
|
bir kaptan karabulut klasiği daha
gene güzel ve eğlenceli bir gün geçirmişsiniz sizi kutlarım kaptanım bak gör ben gelince çoluk çocukla değil:D:D:D:D PAŞALARLA uğraşacağim, onları misafir edeceğim:P:P |
Senin şansın açıktır kardeşim ,HASAN BALIKCI'dan el aldın galiba. sana paşaların dedeleri rast gelir. inşallah.
|
Süleyman abi walla helal olsun tebrıkler hiç boş kalmıyorsun, afiyet bal şeker olsun.
|
Sanki bu çocuklar irileşiyor mu ne? :)
Tebrikler Süleyman kaptanım... |
Süleyman abi sana yakışanı yine başarmışsın..
Ya arkadaş hiç boş dönmezmisin..?? Hiç usanmazmısın balık avlamaktan bu ne yahu?? Şaka şaka .. Bazen düşünüyorum.. Bir an önce emekli olsamda her günümü böyle değerlendirsem.. Emeklerine sağlık abim sana ve ekibe teşekkürler.. Her daim şansınız bol olsun.. |
Yaşa be Süleyman abi atom karınca gibi enerjin hiç bitmiyor.Maşallahın var.Rastgelsin.
|
Üstadım harikasın yine.
Tebrik ederim ekibi. Güzel bir av olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Böyle giderse livara doğru bende bir ziyaret yapacam haberin olsun. Canımız çekiyor :D |
Kamil abi maşallah hiç boş geçmiyonuz :) sizlere imrenmemek elde değil ustacım.
ellerinize sağlık. |
:helal::helal::helal: Tebrikler Süleymen abi maşşallah döktürmüşsünüz yine:helal::helal::helal:
Bende isterim yanlız bunlardan ilk fırsatta görüşmek üzere. Paylaşım için teşekkürler. |
Saat 17:34. |