![]() |
Alıntı:
O kişi şimdi duyarsa kötü olur..:P Sırf bizim çekiştirmemize inat, gider Güzelbahçe limanına, Alır 2 tane sino, çektirir fotoları sırf bize inat birde konu açar.. Ele güne rezil oluruz bilesin haaa..;):D:D:D:D:D |
Alıntı:
Açtırma bana resim arşivini şimdi:ninja::D:D:D. Unutma keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler.;) ALLAH(C.C.) İNŞALLAH nasibimi öyle açacakki senin fotoğraf makinasının kadrajı almıcak benim balıkları.:helal::helal::helal: |
Alıntı:
Görüyonmu birde tehtit bilem ediyor..:deli: Aman Aman Allah gönlümüze göre versin..;) Ağız tadımız bozulmasın..;):) Alıntı:
Mugallitlik yapıyor.. İşallah senin oltanada böyle bir trofe gelirde bende Foto çektiririm..;):D:D:D |
Alıntı:
Jübile falan yok :deli:. Haftasonu görüşürüz:cool:. |
Barış kaptan, harika bir gün yaşamışsınız. Söylenecek fazla söz yok..:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: |
Alıntı:
|
BARIŞ KARDEŞİM :)öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ediyorum :)
sana yakışan güzel bir paylaşım olmuş.:) hele hele tuttuğun o paşa mükemmel diğer arkadaşlarımızın balıkları desen iştah açıcı güzellikte rengarenk ne diyelim KILAVUZU BARIŞ KAPTAN OLAN BALIKÇININ LİVARI HEP DOLU OLUR :) Yakın bir zamanda ıldıra balık avına geldiğimde ilk işim seni ziyaret edip azda olsa bir sohbet ve tanışma gerçekleştireceğim.bunu derkende tabiki yalnız olmayacağız PAŞA TEAM ile birlikte :) avlarının devamını dilerim herzaman daha iyileri seninle olsun diyorum. ha unuttum sanma sinaritler çok güzel görünüyor eniştenin eline koluna sağlık kardeşim :helal: |
Alıntı:
Umarım kötü bir şey olmamıştır..;) |
Alıntı:
|
sağol hasan abicim teşekkür ederim en kısa zamanda bekliyorum inşallah tanışırız gerçi şimdiden uzun zamandır tanışıyormuş gibi yakın hissediyorum ben sevgiler saygılar
|
Saat 22:52. |