RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Teknede mangal keyfi.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7302)

adolomorola 23-03-2010 23:28

Kim bilir ne keyifli olmuştur :)
Paylaşım için teşekkürler Süleyman abi
Harikasın...;)

Necati ARAT 24-03-2010 07:59

Süleyman abi paylaşım için teşekkürler..
Gökhan ve Emre arkadaşlarımada ayrıca teşekkürler..

Paylaşım çok güzel ama birşey demeden geçemiyeceğim..
Konu başlığı mangal olunca dayanamadım..
Madem "Teknede Mangal Keyfi" hani mangalın resmi nerede ??:)

Yağız DEMİR 24-03-2010 08:46

ohhhh ne sahane guzel bır gun yasamıssınız suleyman abı arkadaslarla kısa surede olsa keyıf almak muhabbet etmek bıle bır baska hele sende o tekneteysen daha bır baska abım

Taygun KOCABIYIK 24-03-2010 12:55

Süleyman abiyle birlikte denize çıktıktan sonra zaten protein komasına giriyor insan. Ne demişler bir kahkaha bir kalem pirzola :D
Kaptanım bende istiyorum, ama ben evden köftemi yapar gelirim piyazda ayarlarız oh gel keyfim gel :)

Murat ADAK 24-03-2010 13:04

Süleyman abi siz olayı aşmışsınız be yav:helal::helal::helal:.
Paylaşım için teşekkürler.

kaptankarabulut 24-03-2010 19:50

Alıntı:

emrahcoker tafarından gönderildi (Mesaj 78170)
süleyman abimize bize bu güzel günü yaşattığı için çok teşekkür ediyoruz. Formdan takip ettiğimiz abimizle tanışmak bu güne nasipmiş. seni tanıdığımız için çok memnunuz, ilk fırsatta tekrarlayacağımıza emin olabilirsin ama bu sefer teknede mangalın yanında teknede çiğ köfte de olacak :D:D:D bu arada isim EMRAH :deli:

EMRAH kardeşim inanın sizleri tanımak benide çok mutlu etti.İnşallah güzel bir havada çiğ köfte partisinide gercekleştiririz. :helal: :helal: :helal:

kaptankarabulut 24-03-2010 19:53

[/b]
Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 78171)
Kutlarım teknede mangal süper bi şey Bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler kaptanım.

Turgay abim, katılımın için ben teşekkür ederim. Umarım bir gün sizlerlede böyle güzel bir gün geçiririz.

kaptankarabulut 24-03-2010 19:55

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 78172)
o mangalı sen bu hafta yakma ben o tekneyi bak nasıl yakıyom :D:D:Dişte o zaman mangal keyfini gör sen :D:D:D

süleyman abi harikasın::helal::helal::helal::helal:

Hasan kardeşim, sen teknede balık tutamıyorsun. Sen geldiğinde biz balık tutarız sen bize mangal yaparsın.Hem artık sen benim MİCOMsun. :D :D :D :D :D :D :D :D

:D:D:D :D :D

kaptankarabulut 24-03-2010 20:00

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 78182)
suleyman abı super bır gun olmus gene ... tebrık ederım .. e kısa surede b eraber gercekleştırmek dılegı ıle

Teşekkürler Okan kardeşim.İnşallah...

kaptankarabulut 24-03-2010 20:03

Alıntı:

aykons tafarından gönderildi (Mesaj 78186)
Süleyman abi bak 1 senede 5 mesaj yazmışım bu akşam ikinciyi yazıyom :) okumaktan ziyade yazmayada teşvik ettin cennetliksin valla hem karnımızı doyur hem ortamlara sok :)) en kısa zamanda tekrarlıyoruz. Herkeze selamlar

Gökhan kardeşim, inanın sizleri tanımakla çok mutlu oldum. Muhabetimiz daim olsun..Sizleri konuk etmek beni onurlandırır..

Saat 23:59.