![]() |
Güzel akvaryum,
fotoğraflı anlatımınız da gayet şık olmuş. Başarılar dilerim. |
Gercekten Cok güzel olmuş
|
İbrahim kardeşim şahane bir akvaryum güle güle kullan iyi seyirler.
|
Hepinize, çok teşekkür ederim.
Bir de video ekledim... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Amamn nazar değmesin.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Necati Kardeşim, tek korkum nazar değmesi idi...
Nazar boncuğu ile onuda sen hallettin... |
oy oy oy
Sağlıklı balıklar dilerim sana. Cikletlerin hızına diyecek söz yok. Keyifleri yerinde maşşallah. Allah nazardan saklasın . Son 2 japonumda bugün malesef öldüler. Şimdi oturmuş boş boş akvaryuma bakıyorum :( Neyse sağlık olsun dedim ve ana tankımı dün akşam boşaltıp yaklaşık 4 saat kadar uğraşıp temizledim ve bugünde doldurup herşeyiyle kurdum yeniden. Yarında hayırlısıyla ilk işim yeni japon balıkları almak olacak. Bu arada İbrahim şu kayalardan edinmek istiyorum birkaç tane. İzmirde çok daha fazla çeşit ve uygun fiyatlı bulursun diyorlar ama bakalım olmazsa yanına uğrayacam :) Getirebilrsem balıkları bile oradan almayı düşünüyorum. :) |
güzel bi paylaşım elerine sağlık güzel olmuş
|
Alıntı:
Ölen japonlarına çok üzüldüm. Akvaryum ebatların nasıl? Varsa bir resmini koyarsan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Taş konusunda: Stadyum metro istasyonunun 20 metre ilersinde (mersinliye doğru)dekorasyon için kaya satan biryer var büyük biyer seçip beğenip kiloyla alıyorsunuz biz 35 kg lav kayasına 9 milyon ödedik bence oraya gidin aynı turden kaya alın.Akvaryum için olduğunu söyleyince gayet yardımcı oluyorlar zaten... |
ibrahim abi akvaryum şahane olmuş..
|
Saat 23:24. |