RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Arkadaşlar Merhaba (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7323)

Murat ADAK 29-03-2010 07:38

Aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

muratbaykent 29-03-2010 15:37

Tekneniz hayırlı olsun.Kazasız belasız bol bereketli avlar dilerim.Körfez zamanı yaklaşıyor.Bellimi olur,bakarsınız karşılaşırız.

hasci 30-03-2010 01:38

İmza Düzeni

Beni dostça mesajlarla karşılayan tüm form üyelerine teşekkür ediyorum.Bütün uğraşılarıma rağmen imzamı '' Kontrol paneli-imza düzenle-bölümüne yazıp'' imzayı kaydet'' tuşuna defalarca basmama rağmen kabul ettirememiştim.genede yılmadım,başardım. şimdide resmim için uğraşıyorum. hasan nadir aşçı

Necati ARAT 30-03-2010 07:04

Alıntı:

hasci tafarından gönderildi (Mesaj 78907)
Beni dostça mesajlarla karşılayan tüm form üyelerine teşekkür ediyorum.Bütün uğraşılarıma rağmen imzamı '' Kontrol paneli-imza düzenle-bölümüne yazıp'' imzayı kaydet'' tuşuna defalarca basmama rağmen kabul ettirememiştim.genede yılmadım,başardım. şimdide resmim için uğraşıyorum. hasan nadir aşçı

Hasan amca uğraşmış ve başarmışsında ama ben yinede senin imza ve avatar resim ayarlarına bir kaç düzenleme yaptım..
Umarım beğenirsin..
Haydı bakalım Rastgele ..
Tanışmak üzere..
Selamlar kal sağlıcakla..

HasanSenerdi 30-03-2010 09:23

Adaş abim aramıza hoş geldin.:)

hasci 30-03-2010 21:49

segili Necati kardeş,

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 78910)
Hasan amca uğraşmış ve başarmışsında ama ben yinede senin imza ve avatar resim ayarlarına bir kaç düzenleme yaptım..
Umarım beğenirsin..
Haydı bakalım Rastgele ..
Tanışmak üzere..
Selamlar kal sağlıcakla..

Gösterdiğiniz yakın ilgiye çok teşekkür ederim.Formlarla ilgim yeni başladı.O yüzden acemilik çekiyorum.Öğrendikçe hatalarım azalır inşaallah. BİRDE tekneyi denize indirince bak sen bendeki keyfe.

hasci 30-03-2010 22:02

Sevgili Yağız kardeş,

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 78744)
gonlu genc abım aramıza hosgeldın bende izmir bostanlıda oturuyorum hatta sızın kayıgın baglandıgı yere 5 dk yurume mesafesındeyım umarım tanısmak beraber av yapmakta nasıp olur

Tekne şu an karada,balıkçı gazinosunun hemen bitişiğinde bakıma çektim.Denize açılmadan bir elden geçirmek lazım.Barınağa yolunuz düşerse size demli bir çay ikram edebilirim.Beklerim.RASTGELE..

Necati ARAT 31-03-2010 10:24

Alıntı:

hasci tafarından gönderildi (Mesaj 79026)
Gösterdiğiniz yakın ilgiye çok teşekkür ederim.Formlarla ilgim yeni başladı.O yüzden acemilik çekiyorum.Öğrendikçe hatalarım azalır inşaallah. BİRDE tekneyi denize indirince bak sen bendeki keyfe.

İşallah Hasan amca Yağız kardeşimin dediği gibi bir gün gelir ziyaret eder, çayını içeriz..

Bizden sıkılmazsın umarım..

Sloganımız belli bizim..

BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE

Sende Varmısın Hasan amcaaa...;):D:D:D:D

Taygun KOCABIYIK 31-03-2010 13:15

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 79098)

İşallah Hasan amca Yağız kardeşimin dediği gibi bir gün gelir ziyaret eder, çayını içeriz..

Bizden sıkılmazsın umarım..

Sloganımız belli bizim..

BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE

Sende Varmısın Hasan amcaaa...;):D:D:D:D

Necati abim baskın yapacağımız adreslerin arasına dahil edelim bu adresi :)

Hasan BALIKÇI 31-03-2010 17:54

hasan abi seni uğraştırdık biraz ama kusura bakma :)bi gün af ettiririz kendimizi sana.
hasan abi tuzla taraflarına gidersen balığa haberim olsun ;)

Saat 03:15.