RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Kiralık Tekne (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7341)

Necati ARAT 31-03-2010 12:07

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 79110)
necatı kardesım bende sana kıyamam mazot parası adamı göcertır bu teknenın... gel sen en ıyısımı sat bu tekneyı bıze uygun bısı alalım.. söle pancar motorlu falan :)))

Abi öyle diyorsunda,
Biliyorsun....Hamama giren terlermiş..:D:D
Bunu elden çıkarırsam ben başka mal sahibi olamam..:'(
Eniyisi bu dursun be abi..;) :D:D:D:D

Kamil ESEN 31-03-2010 13:02

Yok yok iyi bu tekne Necati.Beni küçük teknede deniz tutuyor.:P:P Güle güle kullan..

Necati ARAT 31-03-2010 13:09

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 79117)
Yok yok iyi bu tekne Necati.Beni küçük teknede deniz tutuyor.:P:P Güle güle kullan..

Eyvallah abi daha büyükleri senin olsun ..
ama çok büyüklerinin de Mazot derdi var haberin ola..:P:D:D

seyirsubayi 31-03-2010 15:02

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 79111)
Abi öyle diyorsunda,
Biliyorsun....Hamama giren terlermiş..:D:D
Bunu elden çıkarırsam ben başka mal sahibi olamam..:'(
Eniyisi bu dursun be abi..;) :D:D:D:D

tamam kardesım ben bır sponsor arayayım:) bölece haftasonları balık yapabılırıs... :) benımde ıcım elvermedı nsatmaya aslında:) dayancaz artık:) aramızda para toplayalım kampanya yapalım.. herkes kullansın canı ısteyınce :)))

Necati ARAT 31-03-2010 15:21

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 79150)
tamam kardesım ben bır sponsor arayayım:) bölece haftasonları balık yapabılırıs... :) benımde ıcım elvermedı nsatmaya aslında:) dayancaz artık:) aramızda para toplayalım kampanya yapalım.. herkes kullansın canı ısteyınce :)))

Temam abi öyle yapalım o zaman..

aacaipman 31-03-2010 17:42

o kadar guvenlige ragmen benim tekneyi ne yapip edip bulup resmini cekmisler...yani Necati kardes senin paparazzilerden de kacilmiyor hani :D

aykons 31-03-2010 17:59

Yapımı tamamlandığında görmüştüm resimleri daha önce, demek almak size nasip olmuş hayırlı uğurlu olsun :)

Denizkızı35 31-03-2010 20:00

Nectibey Hayırlı olsun

Hasan BALIKÇI 31-03-2010 20:06

Alıntı:

aacaipman tafarından gönderildi (Mesaj 79177)
o kadar guvenlige ragmen benim tekneyi ne yapip edip bulup resmini cekmisler...yani Necati kardes senin paparazzilerden de kacilmiyor hani :D

necati bu tekneyi alıp kararesi götürüp kıyıdan olta atıcakmış.biliyonmu volkan :D:D

neyse necati beni deniz tutuyo bu tekneye binmem süleyman kaptanın teknesi çok daha güzel en azından rahat rahat çay demliyoz :D:D:D

sen al o teknenle ısparoz tut :D:D:D

aacaipman 31-03-2010 20:51

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 79193)
necati bu tekneyi alıp kararesi götürüp kıyıdan olta atıcakmış.biliyonmu volkan :D:D

neyse necati beni deniz tutuyo bu tekneye binmem süleyman kaptanın teknesi çok daha güzel en azından rahat rahat çay demliyoz :D:D:D

sen al o teknenle ısparoz tut :D:D:D

eh iste Hasan Abi artik Karareis organizasyonunda siz kiyidan pasalari cekerken Necatide bu tekne ile havai fisek gosterisi ile sizi destekler :) kiyidan cipura,tekne den havai fisek show...iste Pasa Team...
sevgi selam herkese...

Saat 08:59.