![]() |
suleyman baba persembeye hazırlan... nasıpse guzel balık ve sohbet olacagını dusunuyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben süleyman abinin tuzağına bi kere düştüm inanırmısın o gün teknede yürümeye yeni başlamış çocuk gibiydim.:Dbirde süleyman abi çay demleme ve servis işini bana verdi nerdeyse denizle kucaklaşıyodum.:Dabicim tahta üstü bana göre deyil :D davetin için çok teşekkür ederim.gelirsem ailemle gelirim ;):) |
Bunlarda bizden süleyman amca
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sitemizin en güzel yanlarından biride böylesine güzel ortanlarda tanışmak hos sohbet etmek.
Hepimizin çevresi arkadaşı genişleyip dostluklar pekişiyor. Daha nice dostlara... |
Alıntı:
sen bana şekersiz çay versen ne yazar.;)senin samimiyetin yeter :)senin yanına bisküvi yemeye gelmiyomki ;)sen tuttuğun balıkları ver bana yeter :D:D:D buda kıssadan hisse gibi oldu :D:D yok abi yok ben senin dostluğuna geliyorum ;):) |
Alıntı:
|
Gerçekten çok güzel görüntüler.
Süleyman abiyide, Bahar ablayıda, Gökhan abiyide gönülden tebrik ederim. Gerçekten çok hoş görüntüler bu görüntülerin devamının geliceğini biliyorum ve inanıyorum.Toplu tanışmalarımızda olucaktır diye düşünüyorum.. |
[quote=denizkızı35;80135]Bunlarda bizden süleyman amca
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şuraya bak sanki bu alemin tek kaptanı :D:Dkaptan koltuğu gördümü dayanamıyo süleyman abim :D:Dkalk ordan gökhan biladerimin yeri orası :D:Dbak gökhan kızıyo haaa |
Saat 06:57. |