RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tabiatı ve Canlıları Koruma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=109)
-   -   Ege Denizi'nde Avcılık Uzatıldı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7450)

Denizkızı35 16-04-2010 18:05

Ben söylemiştim demek kötüdür ama gırgırcıların bu konu için ankara gittiklerini söylemiştim katliama devam

Hasan BALIKÇI 16-04-2010 19:27

söylenecek hiç bir şey yok :hıııı:tez vakitte bitirsinlerde bizde başka hobi buluruz :hıııı:zaten duyduğuma göre mars gezegeninde balık varmış oraya gideriz :hıııı::hıııı::hıııı::hıııı:

aacaipman 16-04-2010 20:21

Sevgili Dostlar
Bu Doç.Dr. Muzaffer AYDEMİR i mail bombardimanina tutmaya ne dersiniz?
mail adresi:maydemir@kkgm.gov.tr
Hasan Abi buyugumuz olarak bu konu icin bir yazi taslagi hazirlamani rica etsem,ayip mi etmis olurum?Ne de olsa engin tecrubelerin ile bu konuda ufak bir umuttta olsa basarili bir sonuc alabiliriz....Fikirlerin ve yorumlarinla hareket edelim.

Anıl ÜNALAN 16-04-2010 20:55

Alıntı:

aacaipman tafarından gönderildi (Mesaj 81369)
Sevgili Dostlar
Bu Doç.Dr. Muzaffer AYDEMİR i mail bombardimanina tutmaya ne dersiniz?
mail adresi:maydemir@kkgm.gov.tr
Hasan Abi buyugumuz olarak bu konu icin bir yazi taslagi hazirlamani rica etsem,ayip mi etmis olurum?Ne de olsa engin tecrubelerin ile bu konuda ufak bir umuttta olsa basarili bir sonuc alabiliriz....Fikirlerin ve yorumlarinla hareket edelim.

Evet yazı taslağı hazırlanırsa ilgili makamlara mail yağmurunu oluşturabiliriz. Sadece doçent doktorla kalmayız daha da yetkili mercilere ulaşabiliriz.
Ben yazı taslanığı Hasan abinin hazırlamasından yana değilim. Hasan abim onları çok azarlar sonra dayanamazlar bütün balık avcılığını yasaklarlar. Daha sakin bir dile sahip birinin bu taslağı hazırlamasından yanayım.

Taygun KOCABIYIK 19-04-2010 09:57

Abilerim, kardeşlerim aramızda bir avukat, hukukçu varsa bence bu işi sanal ortamdan çıkartıp. Mahkemelere taşıyalım geleceğimiz için. Ben seve seve elimden ne geliyorsa yapmak isterim bu konu hakkında.

Salih Reis 19-04-2010 11:13

Zaten denizlerde balık kalmadı, bence 12 ay serbest bırakılsın.
kalan 3-5 balığıda bitirdikten sonra bakalım ekmek parası diye çıktıktıkları denizden ne yakalayacaklar.

ADNAN 19-04-2010 23:13

Tarım ve köy işlerın den bana gelen yanıt da 01.03.2010 tarih ve 101578 sayılıbilgi edeınme başvuru yanıtı:''15 Nisan tarihinde başlayacak olan genel av yasağı tarihinin değişmesi yönünde Bakanlığımızca yapılan bir çalışma bulunmamaktadır. ''biligilerınıze rica ederim Vahdettin KÜRÜM genel müdür.a daire başkanı. imzalı yazı gelmıştı . demekki hikaye lerle avunduk, Hasan mars da bana da yer ayır kardeşim.

-Yakamoz- 27-04-2010 23:15

Bu kadarıda Olmaz

Arkadaşlar çeşitli kaynaklardan aldığım bir üzücü haberi siz amatör balık avı tutkunlarıyla paylaşmak istiyorum
Ege'de uluslararası sular, hiçbir kısıtlama olmadan 15 Haziran'a kadar gırgır avcılığına açılmıştır :hıııı::'(:'(
Gırgırlar için ağ boyu ve derinliği, balıklar için tür ve yer farkı gözetilmeden avlanılabilecek :hıııı: :'(:'(
Bu ne demek oluyorki balıkların bu yumurtalı döneminde tutabildiğiniz kadar tutun, şu balıkların soyu kurusun
Hem balıkçılardan hemde balıklardan kurtulalım
Bu ne rezillik nasıl böyle bir karar alınıyor hangi akla hizmet anlamadım :confused::confused:
Bir sağlam kalan Ege denizinide Marmara ve Karadeniz gibi bitirecekler :hıııı:
ALLAH sonumuzu hayır etsin

Necati ARAT 28-04-2010 07:24

Mustafa abim geçmiş konulara göz atarsan eğer bu konulara yeteri kadar sitemde bulunduk..
Arkadaşlarımız dilekce ile itiraz bile ettiler..
Dilekce cevapları tek tek geri gelmeye başladı ama nafile..
Denizlerimizin sonu hiç iyi değil bu gidişle balık yakalayamayacak ve yiyemiyecek duruma düşeceğiz..
Allah sonumuzu hayır eylesin..

musty 28-04-2010 07:51

Alıntı:

-Yakamoz- tafarından gönderildi (Mesaj 82574)
Arkadaşlar çeşitli kaynaklardan aldığım bir üzücü haberi siz amatör balık avı tutkunlarıyla paylaşmak istiyorum
Ege'de uluslararası sular, hiçbir kısıtlama olmadan 15 Haziran'a kadar gırgır avcılığına açılmıştır :hıııı::'(:'(
Gırgırlar için ağ boyu ve derinliği, balıklar için tür ve yer farkı gözetilmeden avlanılabilecek :hıııı: :'(:'(
Bu ne demek oluyorki balıkların bu yumurtalı döneminde tutabildiğiniz kadar tutun, şu balıkların soyu kurusun
Hem balıkçılardan hemde balıklardan kurtulalım
Bu ne rezillik nasıl böyle bir karar alınıyor hangi akla hizmet anlamadım :confused::confused:
Bir sağlam kalan Ege denizinide Marmara ve Karadeniz gibi bitirecekler :hıııı:
ALLAH sonumuzu hayır etsin

Günaydın ne kadar düşüncesizlik nasıl oluyorda bu kadar göz göre göre izin veriliyor demekki bitince ithali gelir abi siz meraketmeyin:( nede dışarıda çok balık var sinirden ne yazacağımıda bilemiyorum her geçtiğimiz sene geriye gidiyor yazık :(

Saat 16:01.