RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   23-24-25 Nisan'da Karareis'te ... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7452)

Kamil ESEN 19-04-2010 08:30

Hasan balık tutamaz diyenlere çok fena kırıldım:)

Taygun KOCABIYIK 19-04-2010 09:06

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 81467)
Hasan balık tutamaz diyenlere çok fena kırıldım:)

Abi süpriz ata oynuyoruz, hasan balıkçı balık tutar desek zaten herkes tarafından tahmin edilen birşey söylemiş oluruz :D Önemli olan düşük ihtimalli bir şeyi bilebilmek :D

Necati ARAT 19-04-2010 09:16

Ben tutmayacağım..
O gün belli olur kimin balık tutacağı..
Ben tutmayacağım ki tutmayanlar tutsun..:) :) ;)

mehmetulas 19-04-2010 16:14

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 81470)
Ben tutmayacağım..
O gün belli olur kimin balık tutacağı..
Ben tutmayacağım ki tutmayanlar tutsun..:) :) ;)

necati kardeşim büyüklüğünü gösterip fırsat eşitliği yaratmak için avlanmayacakmışsın tebrik ederim:):):)

Hasan BALIKÇI 19-04-2010 18:05

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 81436)
Hasan Balıkçı balık tutamaz buraya yazıyorum :)

bende diyorumki ben balık tutmucam ama sanada tutturmucam onuda biliyormusun :hıııı:
yönetimden denize olta atanı bir hafta siteden uzaklaştırma kararı aldım :D:D

olta atacak olan yöneticiler şimdiden hazırlıklı olsun olta atılacaksa sadece yardım amaçlı olta atılacak.:D:D

uyarmadı demeyin hangi yönetici olursa olsun bende dahil bende dayanamayıp olta atarsım kendi kendimi uzaklaştırcam :D:Dyani hepimiz için geçerli bir karar :D:Dişinize gelirse :D:D:D

Anıl ÜNALAN 19-04-2010 18:14

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 81522)
bende diyorumki ben balık tutmucam ama sanada tutturmucam onuda biliyormusun :hıııı:
yönetimden denize olta atanı bir hafta siteden uzaklaştırma kararı aldım :D:D

olta atacak olan yöneticiler şimdiden hazırlıklı olsun olta atılacaksa sadece yardım amaçlı olta atılacak.:D:D

uyarmadı demeyin hangi yönetici olursa olsun bende dahil bende dayanamayıp olta atarsım kendi kendimi uzaklaştırcam :D:Dyani hepimiz için geçerli bir karar :D:Dişinize gelirse :D:D:D

Bizim balık tutma ihtiyacımız yok zate dayı :) En büyük balığı biz bu güzel abilerimizi tanıyarak tutacağız ;) Her av zamanında muhabbet etmekten olta atamıyan birisi olarak benim için pek bi sorun yok uykum gelirse de vurur kafayı uyurum serkan abimle bi yerlerde :D
Ama birazcık bilek idmanı yapmam lazım 2 senenin üstü zaman oldu kıyıdan olta atmıyorum birazcık balık tutmamak amaçlı atmak iyi olur :P:D

Hasan BALIKÇI 19-04-2010 18:18

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 81523)
Bizim balık tutma ihtiyacımız yok zate dayı :) En büyük balığı biz bu güzel abilerimizi tanıyarak tutacağız ;) Her av zamanında muhabbet etmekten olta atamıyan birisi olarak benim için pek bi sorun yok uykum gelirse de vurur kafayı uyurum serkan abimle bi yerlerde :D
Ama birazcık bilek idmanı yapmam lazım 2 senenin üstü zaman oldu kıyıdan olta atmıyorum birazcık balık tutmamak amaçlı atmak iyi olur :P:D

kandıramazsın :D:Dyemezler yeğeeeen:Dbende antramansızım :D:D

uzaklaştırırım :D:D:D

Anıl ÜNALAN 19-04-2010 18:23

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 81524)
kandıramazsın :D:Dyemezler yeğeeeen:Dbende antramansızım :D:D

uzaklaştırırım :D:D:D

Etme eyleme dayı :( ben ettim sen etme :(
Tamam dayı sen nasıl istersen :):D

Hasan BALIKÇI 19-04-2010 18:27

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 81525)
Etme eyleme dayı :( ben ettim sen etme :(
Tamam dayı sen nasıl istersen :):D

benim içinde geçerli yeğen :D;)

Anıl ÜNALAN 19-04-2010 18:41

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 81526)
benim içinde geçerli yeğen :D;)

Tamam dayı umarım seni uzaklaştırmak bana nasip olur :D

Saat 00:28.