![]() |
yavru kefal isi orada gercekten zor...o saatte bulmak zor canli tutmak zor..eger bir bilgin varsa bana rapala için tam bir model verebilirmisin isim olarak...
|
Alıntı:
(rapalanın kendi sitesindeki bütün modellere bakıp gamite benzeyeni bulucam :) senin için ;)) |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Evet resimdeki kefal yavrusu şeklindeki bir rapala modeli. Yüzme aksiyonunu ve diğer renk çeşitlerini alttaki linkten görebilirsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
cok saolasin bizde tam albadan liste yapioduk...is yapar diosun bu demi ;)
|
boy ve renk ne tavsiye edersin peki?? yuzen mi yoksa batanmi aliyim...
|
Alıntı:
boya gelirse 7 cm uyar. |
çeşitlilik
Alıntı:
Senin söz ettiğin yerler güzel mırmır, lidaki, çupra yapar sanada buradan küçük bir tüyo ;) .SAYGILARIMLA |
saol..uyarini dikkate alicam kardesim..arastirmaya devam ediyorum zaten..simdi ragot raglou zargana die bir sahte yem tavsiye ettiler..onu arastırıyorum..
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
av için
bence en önemli faktör " yemlenen balığın hangi yem peşinde olduğudur ". gece o ışığa 3-5 cm boyunda gamitler geliyordur. bu boyda ve o balıkların rengine uygun silikonlar kullanmak faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
|
Saat 06:30. |