RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=64)
-   -   levrekciler bi göz atin... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=747)

ilhanmania 31-01-2006 19:57

yavru kefal isi orada gercekten zor...o saatte bulmak zor canli tutmak zor..eger bir bilgin varsa bana rapala için tam bir model verebilirmisin isim olarak...

Taygun KOCABIYIK 01-02-2006 02:22

Alıntı:

ilhanmania tafarından gönderildi
yavru kefal isi orada gercekten zor...o saatte bulmak zor canli tutmak zor..eger bir bilgin varsa bana rapala için tam bir model verebilirmisin isim olarak...

Tam modeli 1-2 güne kadar bulup ismini veririm.
(rapalanın kendi sitesindeki bütün modellere bakıp gamite benzeyeni bulucam :) senin için ;))

Taygun KOCABIYIK 02-02-2006 17:50

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Tam modeli 1-2 güne kadar bulup ismini veririm.
(rapalanın kendi sitesindeki bütün modellere bakıp gamite benzeyeni bulucam :) senin için ;))

Evet bulucam dedim. ve sözümü tutarak buldum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Evet resimdeki kefal yavrusu şeklindeki bir rapala modeli.

Yüzme aksiyonunu ve diğer renk çeşitlerini alttaki linkten görebilirsin.

ilhanmania 03-02-2006 01:23

cok saolasin bizde tam albadan liste yapioduk...is yapar diosun bu demi ;)

ilhanmania 03-02-2006 01:25

boy ve renk ne tavsiye edersin peki?? yuzen mi yoksa batanmi aliyim...

Taygun KOCABIYIK 03-02-2006 02:09

Alıntı:

boy ve renk ne tavsiye edersin peki?? yuzen mi yoksa batanmi aliyim...

bence yüzen
boya gelirse 7 cm uyar.

HALDUN YALIMLI 04-02-2006 17:00

çeşitlilik

Alıntı:

Çağdaş kardeşim ava giderken imkanın varsa yem ve sırtı için kullanacağın malzemelerde çeşitlilik tavsiye ederim şimdi sen burada her yazana göre aklına başka bir şey gelir bunların hepside senin av ile kafanda bir takım düşüncelerin şekillenmesine vesile olur. Gamit olmaz ise isparoz olabilir, isparoz olmazsa sardalya olabilir, tabiki yemler olmaz ise o bölgede levreğin sürekli beslendiği balıkları tespit ederek bu avlara yakın rapalaları kullanmanı tavsiye ederim.
Senin söz ettiğin yerler güzel mırmır, lidaki, çupra yapar sanada buradan küçük bir tüyo ;) .SAYGILARIMLA

ilhanmania 28-02-2006 21:33

saol..uyarini dikkate alicam kardesim..arastirmaya devam ediyorum zaten..simdi ragot raglou zargana die bir sahte yem tavsiye ettiler..onu arastırıyorum..

HALDUN YALIMLI 01-03-2006 00:11

Alıntı:

saol..uyarini dikkate alicam kardesim..arastirmaya devam ediyorum zaten..simdi ragot raglou zargana die bir sahte yem tavsiye ettiler..onu arastırıyorum..

Çağdaş kardeşim; sana genel anlamda yardımcı olacak bir link veriyorum ve orada yer alan linklerde var onları incelemenin sana faydası olacak ve fikir sahibi olacaksın kanaatindeyim. Ayrıca sana zargana şeklindeki yapay yem fikrini veren arkadaş senin nerede ve nasıl avlanman gerektiğinide söyledi mi? SAYGILARIMLA

sbasaran 01-03-2006 00:22

av için

bence en önemli faktör " yemlenen balığın hangi yem peşinde olduğudur ". gece o ışığa 3-5 cm boyunda gamitler geliyordur. bu boyda ve o balıkların rengine uygun silikonlar kullanmak faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Saat 06:30.