![]() |
Alıntı:
Eğer orada olsaydınız biliyorumki Burak kardeşimin Mırmır 1. olurdu ..;) Onun mırmır Vedat abinin yakaladığı Çipuradan uzundu ..Bunu biliyorum..:) Burak kardeşimize sözümüz olsun birdahaki sefere ..;) Ama burağa söz vermeye gerek yok çünki o yine tutacağı balıklarla ödül almaya her zaman hak kazanır..:helal::helal: |
Alıntı:
Ama bize yassak.. iş icabı biliyorsun..;) |
Necati abim bu görüntüleri hazıllamak için ayırdığın vakit.
Verdiğin ekek için çok teşekkür ederim. Bu dostluğun ve muhabbetin sanalda kalmayıp gerçek tede nasıl hayata geçirildiğini gösterdiniz. ALLAH (C.C.) Ömür verdikçe ve nasip ettikçe bu dostluğumuz bozulmadan devam eder inşallah. (Bizim ömrümüzde bir ırmak vardır, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdügümüz. Bizim ömrümüzde dostlarimız vardır. Günlerimiz ayrı geçtiginde üzüldügümüz...) Paylaşım için teşekkürler. |
Alıntı:
Kardeşim bu güzel sözlerin teşekkür ederim.. Umarım dediğin gibi olur.. Herşey gönlünce olsun.. Kal sağlıcakla.. |
Alıntı:
|
Necati abicim emeğine sağlık çok güzel bir video hazırlamışsın
Organizasyonda emeği geçen herkeze tekrar teşekkür ediyorum. |
Oradaymış kadar olduk. Elinize sağlık..
Üstad video'yu hangi programlam mix'lediniz, hazırladınız sorabilir miyim ? Çünkü basit ve sıradan programlarla bu mix'i hazırlamanız zor.. ? |
necati bey bende video açılmı yor neyapayım şimdi ben göremiyorum
|
Bu güzel organızasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.daha yeni katılım larda görüşmek üzere.
|
eline emiğine yüreğine sağlık kardeşim:)ancak bu kadar güzel hazırlanabilirdi bu kadar güzel sunulabilirdi.:)
bana kalsaydı ohooooo yanmıştınız :D pc kursuna gitmeye karar verdim :Dhafta sonları cumartesi pazar pc dersleri alıcam :D |
Saat 21:56. |