![]() |
salih biladerim çok güzel bir av olmuş ;)elinize sağlık:helal::helal::helal:
epey gezintili bir av olmuş anlaşılan ;)ama çok güzel olmuş:helal: salih biladerim beğenerek takip ettiğim ender tekne balıkçılarından birisin.keşke bende tekne ile çıkmış olsaydım seni biraz rahatsız etseydim.:) ama sizleri izlemekte keyifli :helal::helal: afiyet olsun biladerim daha iyilerine rastgelsin :) |
salıh abı tebrıkler guzel bır av olmus
paylasımınız ıcın tesekkurler |
Salih abi tebrikler avınız cok güzel geçmiş
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada rahatsızlık ne kelime memnun olurum, balık bahane, dostluk - muhabbet şahane, rastgele Alıntı:
Alıntı:
Gökhan kardeşime selamlar, rastgele :) |
Salih Abi, maşallah Dünya turuna çıkmışsın.
Çok yorucu olsada böylesine kısır bir zamanda mercan ve lidaki yakalamak her baba yiğidin harcı değildir. Abi seni tebrik ederim. Ellerinize sağlık afiyet olsun. |
Alıntı:
Balık olsun yeterki dünyayı dolaşmaya razıyım :D :D bizdeki bu hastalık iflah olmaz. :deli::deli: İbrahim'cim önümüzdeki günler umarım beraber 2 tekne açılırız ve güzel avlar yaparız. Hersey gönlünce olsun :) |
Salih reis ellerine sağlık yine boğmuşsun balığı, bereketli olsun..
|
Salih kaptan herdaim rastgele.ellerinize sağlık.
|
Avlanılan balıklara bakılırsa güzel bir avlak bulmuşsunuz bu çeşitliliği bir arada yakalamak mesele Tam anlamıyla ortaya karışık olmuş tebrikler.
Ama aslında bu 50 km yolculuğunuzu kıskandım doğrusu denizde olmak bunu yaşamak büyük keyif. Bereketli avlarınız olsun RASTGELE |
Saat 10:33. |