![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kamil abim helal olsun..:helal:
;) Seni bilirim senin amacın balık değil zaten deniz havası almak.. Onun içinde balıkları Abdullah abim yakalamış..;) Tebrikler APO DAYIM..:helal: İyi de yapmış. Sabah balıklar kendilerini gösterme mecburiyeti görmüşler..Baktılar manisadan iki adam geldi kazığı buraya diktiler... - Aramızdan bir iki kurban verelimde gitsinler gari .:oha::deli::deli: demişler..:D:D Abdullah abimde hemen değerlendirmiş..:helal::helal: Süleyman abimin konusuna gelince her zaman hazır asker.. Yanlız bırakmaz, destek verir onuda ayrıca kutlarım..:helal::helal: Paylaşım için teşekkürler..;) Emeğine Yüreğine sağlık..:helal::helal::helal: |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşallah bizde Tatlısuda Onun denizde olduğu kadar başarılı olabiliriz..;) |
Kamil hocam ve Aptullah abim sizleri canı gönülden kutlarım.
Yalnız bozuluyorum ha:) Oralardan buralara kalk gel, bizim balıkları tut Manisaya git ne güzel vallahi :D |
Alıntı:
|
Eline emegine saglık:helal: Kamil gerçi geçmişte benimde ufak bir Güzelbahçe kaçamagım olmuştu hatta Gülbahar'da bizlere sonradan dahil olmuştu sadece seninle ufacık farkımız ben balıkları vitrinden tuttum:deli: sen ise denizden ee bu kadar kusur gadı kızında da olurmuş.;):D
|
Kamil abi suç sende değil doğanda var deniz tutkusu;).
Deniz seni çağırıyor elinde değil. Keşke herkesin böyle hobisi olsa. Kahvede pinekleyip vakit öldürmek dahamı iyi sanki. Yanlız benim başka bir hobim daha var. Anladın sen onu;):D:D:D |
Saat 10:45. |