RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin.org farkı ve TEKNE ORGANİZASYONU (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7597)

kaptankarabulut 12-05-2010 21:29

Çok güzel bir org. olacağına inanıyorum.Ben ikinci limandan şu an için on tekneci arkadaşımla birlikte hazırız. Buna AYYÜZLÜM ve DENİZKIZI da dahil.
Şu anki hesabıma göre bu on tekne ile 104 kişiyi rahatlıkla çıkarabiliriz.Tabii tekne sayısı katılımcı sayısına göre artıp azalabilir.
Katılacak arkadaşlarımız bir an önce isimlerini yazdırırlarsa bende tekne sayısını ona göre ayarlamaya çalışırım.
Aile olarak katılacak arkadaşlarımızı büyük teknelere vermeye özen gösterilecektir.
Grup olarak katılmak isteyenlerede mümkün olduğunca aynı tekneye verilmeye çalışılacak
Tekne org. kıyıdan çok farklıdır.onun için yönetici arkadaşlardan ricam bir an önce liste oluşturmalarıdır.
Ben KAPTAN KARABULUT olarak elimden geleni yapacağıma inanıyorum. Ama, bu org.da olabilecek ufak tefek hatalarımızı tüm RASTGELSİN ailesinin anlayış ve hoş görüsüne sığınarak TEKNE ORGANİZASYONUNUN hayırlı olmasını ve yeni yeni dostluklara vesile olmasını diliyorum.

Mehmet BODUROĞLU 12-05-2010 23:00

Oy oy.
Bu sefer kaçırmam inşallah :)
Harikasınız.
Ben çevremdekilere haber vermeye başlayayım hemen :)
Ticari amaç gütmemesi özellikle harika bir olay.
Kesemizide üzmeden gidip stres atıp gelebileceğiz.
Bu işe emek veren KARABULUT üstadımıza özellikle çok teşekkürler.
Hasan abi seni yazmıyorum artık :)
Haydi balığa.
Şimdiden takımları hazırlamaya başlayalım.

Kamil ESEN 13-05-2010 06:45

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 84213)
Çok güzel bir org. olacağına inanıyorum.Ben ikinci limandan şu an için on tekneci arkadaşımla birlikte hazırız. Buna AYYÜZLÜM ve DENİZKIZI da dahil.
Şu anki hesabıma göre bu on tekne ile 104 kişiyi rahatlıkla çıkarabiliriz.Tabii tekne sayısı katılımcı sayısına göre artıp azalabilir.
Katılacak arkadaşlarımız bir an önce isimlerini yazdırırlarsa bende tekne sayısını ona göre ayarlamaya çalışırım.
Aile olarak katılacak arkadaşlarımızı büyük teknelere vermeye özen gösterilecektir.
Grup olarak katılmak isteyenlerede mümkün olduğunca aynı tekneye verilmeye çalışılacak
Tekne org. kıyıdan çok farklıdır.onun için yönetici arkadaşlardan ricam bir an önce liste oluşturmalarıdır.
Ben KAPTAN KARABULUT olarak elimden geleni yapacağıma inanıyorum. Ama, bu org.da olabilecek ufak tefek hatalarımızı tüm RASTGELSİN ailesinin anlayış ve hoş görüsüne sığınarak TEKNE ORGANİZASYONUNUN hayırlı olmasını ve yeni yeni dostluklara vesile olmasını diliyorum.

Bende tekne organizasyonunun çok keyifli geçeceğini düşünüyorum.Tekne sahipleri olan arkadaşların ticari amaç olmadan bizi çıkaracaklarını düşünürsek,olabilecek bir tersliği de sadece tekne sahibi olanların değil tüm üyelerin ev sahibi gibi davranarak üstesinden geleceğimizi düşünüyorum.Tabii terslik olacağını hiç düşünmüyorum bu arada.Şimdiden herkese rastgelsin,iyi eğlenceler..(Beni listenin en başına yazabilirsiniz;) )

musty 13-05-2010 07:10

bu organizasyon çok neşeli geçeçeğinden eminim herkese şimdiden rastgelsin hayırlı olsun ...

Necati ARAT 13-05-2010 08:04

Evet değerli dostlar..
Karareisde Kıyı avını gerçekleştirdik.
Şimdide sıra deniz organizasyonunda ..

Hasan abimiz, Süleyman abimizin ve Güzelbahçe ikinci limanda tekne sahibi birçok üyemizin büyük fedakarlıkları ile bu organizasyonu gerçekleştermek için yola çıktık..

Şimdiden herşeyin güzel olacağı belli..

Sitemize ve değerli dostlarımıza hayırlı olsun..

kekeme 13-05-2010 08:08

dostluk adına davet

:):helal:işte tebrik edilecek bir davranış daha.hiçbir çıkar gözetmeksizin atılan bir adım. daha vakit olmasına karşın yapılacak listede yer almayı ve aranızda bulunmayı arzu ederim. saygılar.

Necati ARAT 13-05-2010 08:20

Alıntı:

TARİH:12/05/2010

YER:PİTA

AVLANMA SÜRESİ:09 İLE 16:00 ARASI

DERİNLİK:39 MT.

YEM: SÜLÜNES,SARDALYA , HAMSİ

ALINAN BALIK:USKUMRU,KOLYOZ İSTAVRİT, KUPES.

YORUM:Çok azda olsa uskumru ve kolyoz oltamıza geldi. Ama artık yollarını gözler olduk.
.
İşte süleyman abimin son günlüğü ..
Rapor tarihi 12/05/2010 olduğuna göre İlerliyen günlerde çok daha güzel balıkların olacağını tahmin ediyorum..

Arkadaşlar hazırlıkları yapmaya başlayın bence..
Çünki Organizasyon günü sanırın USKUMRU KOLYOZ ŞHOW olacak gibi ;):D:D:D

ali rıza acar 13-05-2010 08:57

Hepiniz SÜPERSİNİZ başka birşey demiyeceğim. Sabah 04.oo de oradayım. İşte RASTGELSİN farkı. Tüm site yöneticilerine, organizasyona destek olan üyelere TEŞEKKÜRLER.
NOT: takımlarımın bakımına mesaj bitiminden itibaren başlanıyor. Heyecan had safhada.

kaptankarabulut 13-05-2010 09:30

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 84250)
İşte süleyman abimin son günlüğü ..
Rapor tarihi 12/05/2010 olduğuna göre İlerliyen günlerde çok daha güzel balıkların olacağını tahmin ediyorum..

Arkadaşlar hazırlıkları yapmaya başlayın bence..
Çünki Organizasyon günü sanırın USKUMRU KOLYOZ ŞHOW olacak gibi ;):D:D:D

Necati kardeşim ben bu gün denize çıkmadım, ama denizde olan arkadaşlarımdan tlfonla aldığım rapor doğtultusunda bu gün Alman bandozunda bol miktarda kolyoz varmış.Arkadaşımızın yemi bittiğinden benim oraya gidip yem getirmemi istedi.. Fakat saatin bir hayli geç olmasından, ve öğleden sonra lodosun rahatsız edebileceğini düşündüğümden hevesimi artık yarın sabaha bıraktım..
Seninde tahmin ettiğin gibi inşallah org. günü bol miktarda kolyoz uskumru şowu yaparız..

Taygun KOCABIYIK 13-05-2010 10:20

Evet beklenen tekne organizasyonu konusu açıldı :)
Çok güzel olacağına eminim o zamana kadar balıkta bollaşacaktır diye umuyorum.
Süleyman abi ben akşamdan gelip senin veya herhangi bir teknede yatmayı düşünüyorum :) Haberin ola...

Saat 03:22.