![]() |
İLHAN abi aramıza hosgeldın
mesajını cok dıkkatlı ve severek okudum dusuncelerın ve anlatımın cok guzel abı ınsallah tanısmak ve bole guzel yazdıgınm mesaj gıbı tatlı muhabbetınıde tatmak nasıp olur abım paylasımlarını buyuk bır ılşgıyle beklıyorum abım |
hoşgeldin İlhan abi bende taze üyelerdenim, keyifli avlar keyifli paylaşımlar dilerim..
|
ilhan abi aileye hoşgeldin. ben de balçovadayım umarım keyifli paylaşımlarımız olur en kısa zamanda tanışalım.
|
İlhan abi aileye hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim..;) |
İlhan abi aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Sıcak tanışma mesajınız içinde teşekkürler. Birlikte daha iyiye ve daha güzele. Rastgelsin ... |
İlhan abi aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
Nazik dileğiniz için teşekkür ederim...hoşbulduk
Alıntı:
sevgili mırmır...! Nazik dileğiniz için teşekkür ederim...hoşbulduk |
Nazik dileğiniz için teşekkür ederim...hoşbulduk
Alıntı:
|
Mesajın için teşekkürler...hoşbulduk..!
Alıntı:
Mesajın için teşekkürler. Sizlerle tanışmak ta çok güzel... Manisa halkımızın pek çoğu senin ailen gibi Bağ Bahçe işleri ile yakından ilgilidir. Senin de doğaya yakınlığın, tanıtım sayfandaki fotoğrafından *** dostlarla açık havada çilingir sofrası *** sahnesinden, açıkça görülüyor. Ben de sana *** rastgelsin *** diyor, sevgilerimi gönderiyorum. İlhan DOĞAN |
Sevgili KAPTAN KARABULUT...HOŞBULDUK...!
Alıntı:
İçten ve dost canlısı HOŞGELDİN mesajın için teşekkürler. İnsanoğlunun dostluk ihtiyaçları karşılıklıdır ve başarılı dostluklar kurulup, sürdürülebildiği takdirde, diğer insanlara da bulaşıcıdır. ( Hoş, kin ve nefret te öyledir ya...! ). Benim de temennim, sağlığımız elverdiği sürece, böylesi güzel dostlukların gelişmesi, ilişkilerin kalıcı ve keyifli paylaşımlarla dolu olmasından yana... ...ki Türk insanının da, atalarından gelen sıcak kanlı, dost canlısı yapısının özelliği gereği, bunun böyle olacağından hiç şüphem yok... Ben de Sizlerle tanışmaktan büyük zevk alacağımdan eminim. Bu yüzden, en kısa zamanda, 2. Limana gelmeyi planlıyorum. Gelmeden telefon ile ararım randevulaşırız... Sağlıkla kal, hoşça kal...! İlhan DOĞAN |
Saat 22:55. |