![]() |
hamit kardeş tayakadın arnavutköy kemerburgaz göletlerinde turna hangisinde var cevresinde cam ağaçları olan kayalıkları ve sazlıkları bol olan hangisi hangi yoldan gidebilirim zeytinburnunda oturuyorum bendurusu ormanlı yalıköydeki barajlara gidiyorum tayakadına yanlızgitmemem ve boş gitmemem içincok uyarıaldım aslı varmı millet abartıyormu sence
|
Alıntı:
kenarında çam ağaçları olan yer kulakçayır gölü var fakat yolu iyi deil genelde bu kısım mağden ocakları olduğu için ağaç yok kıyılarında |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bunlarda aynı bölgelerden bazı göller [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] boyutları ayarlayamadım kusura bakmayın |
yeni resimler ekledim
|
yerler güzelmiş kardeş balıkta çıkıyomu
|
çıkıyor tabi ama çok kolay deil buralarda balık çıkarmak seyrek balıklar
|
merhabalar foruma yeni üye oldum bende bu tayakadın gölleri takıntı haline geldi akpınar köyünün haricinde diğerlerine nasıl gidebilirim mesela kulakçayırı gölü veya sizin tavsiye edebileceğiniz başkalarının da balık tuttuğu 21 ocak 2007 ve 15 haziran 2008deki gibi. şimdiden teşekkürler. bu arada imza ayarlarını yapamadım ismim can 84 doğumluyum
|
Alıntı:
21 ocak 2007 ve 15 haziran 2008deki gibi tarihlerini pek anlamadım önce bu tarihlerle neyi kastettin açıklarsan istediğin yardımı yapacağım cevap verebilmemiçin seni anlamam gerekir öyle deilmi |
Alıntı:
|
Alıntı:
birde 2007 tarihli resim büyükçekmeceye ait kemerburgaz tarafında deil dieğerleri oralarıdır |
Saat 23:25. |