RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Tayakadın, Arnavutköy göllerinden bazıları (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7660)

orhan69 26-05-2010 16:18

hamit kardeş tayakadın arnavutköy kemerburgaz göletlerinde turna hangisinde var cevresinde cam ağaçları olan kayalıkları ve sazlıkları bol olan hangisi hangi yoldan gidebilirim zeytinburnunda oturuyorum bendurusu ormanlı yalıköydeki barajlara gidiyorum tayakadına yanlızgitmemem ve boş gitmemem içincok uyarıaldım aslı varmı millet abartıyormu sence

hamit34 26-05-2010 20:43

Alıntı:

orhan69 tafarından gönderildi (Mesaj 85465)
hamit kardeş tayakadın arnavutköy kemerburgaz göletlerinde turna hangisinde var cevresinde cam ağaçları olan kayalıkları ve sazlıkları bol olan hangisi hangi yoldan gidebilirim zeytinburnunda oturuyorum bendurusu ormanlı yalıköydeki barajlara gidiyorum tayakadına yanlızgitmemem ve boş gitmemem içincok uyarıaldım aslı varmı millet abartıyormu sence

abi aslı yok sayılmaz şu bakımdan buralardaki göllere pek balığa gelen yok ıssız yerler zaten çoğuda yasaklandı bu son zamanlarda turna için sana önerebileceğim arabayla kıyısına kadar gidebileceğin ihsaniyeden akpınar köyüne giderken sağda bir göl var hemen kenarda burada sadece turna ve yayın çıkıyor ama sunu söylemek isterim bu kısımlarda en iyi turna yeri durusu zaten sende orayı çok iyi tanıyan birisin abi açtığın konulara baktım bence senin için zaman kaybı olur fakat deişiklik olsun istersen turnaiçin ideal yerdir
kenarında çam ağaçları olan yer kulakçayır gölü var fakat yolu iyi deil genelde bu kısım mağden ocakları olduğu için ağaç yok kıyılarında

hamit34 28-05-2010 07:47

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

bunlarda aynı bölgelerden bazı göller

boyutları ayarlayamadım kusura bakmayın

hamit34 13-06-2010 10:53

yeni resimler ekledim

dizel45 13-06-2010 21:16

yerler güzelmiş kardeş balıkta çıkıyomu

hamit34 18-06-2010 08:20

çıkıyor tabi ama çok kolay deil buralarda balık çıkarmak seyrek balıklar

cansatyr 23-06-2010 00:55

merhabalar foruma yeni üye oldum bende bu tayakadın gölleri takıntı haline geldi akpınar köyünün haricinde diğerlerine nasıl gidebilirim mesela kulakçayırı gölü veya sizin tavsiye edebileceğiniz başkalarının da balık tuttuğu 21 ocak 2007 ve 15 haziran 2008deki gibi. şimdiden teşekkürler. bu arada imza ayarlarını yapamadım ismim can 84 doğumluyum

hamit34 23-06-2010 08:01

Alıntı:

cansatyr tafarından gönderildi (Mesaj 87784)
merhabalar foruma yeni üye oldum bende bu tayakadın gölleri takıntı haline geldi akpınar köyünün haricinde diğerlerine nasıl gidebilirim mesela kulakçayırı gölü veya sizin tavsiye edebileceğiniz başkalarının da balık tuttuğu 21 ocak 2007 ve 15 haziran 2008deki gibi. şimdiden teşekkürler. bu arada imza ayarlarını yapamadım ismim can 84 doğumluyum

can hoş geldin dediğin kulakçayırı iyi bilirim tarifde edebilirim fakat
21 ocak 2007 ve 15 haziran 2008deki gibi tarihlerini pek anlamadım önce bu tarihlerle neyi kastettin açıklarsan istediğin yardımı yapacağım cevap verebilmemiçin seni anlamam gerekir öyle deilmi

cansatyr 23-06-2010 09:16

Alıntı:

hamit34 tafarından gönderildi (Mesaj 87794)
can hoş geldin dediğin kulakçayırı iyi bilirim tarifde edebilirim fakat
21 ocak 2007 ve 15 haziran 2008deki gibi tarihlerini pek anlamadım önce bu tarihlerle neyi kastettin açıklarsan istediğin yardımı yapacağım cevap verebilmemiçin seni anlamam gerekir öyle deilmi

21 0cak ve 15 haziran derken yukarıda koyduğun resimlerin tarihlerinden bahsediyordum. o resimlerdeki göllere nasıl gidilir manasında sormuştum.

hamit34 23-06-2010 11:39

Alıntı:

cansatyr tafarından gönderildi (Mesaj 87800)
21 0cak ve 15 haziran derken yukarıda koyduğun resimlerin tarihlerinden bahsediyordum. o resimlerdeki göllere nasıl gidilir manasında sormuştum.

okey iki yolldan gidiliyor eğer kemere yakınsan kemerburgazdan gidiliyor kulakçaır gölü kemerburgaza dan tayakadına giderken tayakadına girmeden soldan ayrılır zaten gölü görüyorsun oradan bulabilirsin diğer yol eğer arnavutköye yakınsan oradan gidebilirsin
birde 2007 tarihli resim büyükçekmeceye ait kemerburgaz tarafında deil dieğerleri oralarıdır

Saat 23:25.