RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Avlak bölgemizin bereketi. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7669)

Yağız DEMİR 27-05-2010 20:54

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 85567)
Güzel av olmuş abi kutlarım :) Yağız abimde çok yakışıklı gözükmüş fotoğrafta hee :)
Güzel avların güzel görüntülerin birlik beraberlik içerisinde devam etmesi dileğiyle :)

hem kel hemde gobeklı olupta fotojenık olmamak mukmuknu anıl :D:D:D:D

Anıl ÜNALAN 27-05-2010 21:23

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 85576)
hem kel hemde gobeklı olupta fotojenık olmamak mukmuknu anıl :D:D:D:D

Abi ama birşey dikkatimi çekti sen biraz kilo mu aldın ne :D
Gönül güzelliği yansımaz cansız cisimlere derler ama fotoğrafta bile o güzelliği hissedebiliyoruz ;)

Taygun KOCABIYIK 28-05-2010 07:36

Tebrik ediyorum tüm ekibi her zaman olduğu gibi çok güzel bereketli bir av. Bu arada özellikle sargos harika ;)

Necati ARAT 28-05-2010 07:39

Helal olsun size yahi Çeşit bol ama..
Öncelikle ilker kerdeşimin son zamanlardaki avlarını imrenerek seyrediyorum şahsen..
Kendisi çok nasipli maşallah..Sargoz kallavi duruyor daha irileri denk gelsin işaallah..
Sonrada teknede bulunan herkezi ayrı ayrı kutlarım..
Balık kessede orada olmak muhabbetinize ortak olmak isterdim..

Paylaşım için teşekkür ederim..

Yağız DEMİR 28-05-2010 08:05

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 85591)
Tebrik ediyorum tüm ekibi her zaman olduğu gibi çok güzel bereketli bir av. Bu arada özellikle sargos harika ;)

taygunum keske sende olsaydın ısın cıkmasaydı harıka bır gun yasıyo olacaktın gercı onumuızde daha ne gunler var cıkarırız yıne acısını bu avın yaww :D:D:D

Taygun KOCABIYIK 28-05-2010 08:38

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 85596)
taygunum keske sende olsaydın ısın cıkmasaydı harıka bır gun yasıyo olacaktın gercı onumuızde daha ne gunler var cıkarırız yıne acısını bu avın yaww :D:D:D

Abi gerçekten Süleyman kaptanımın teknesi şenlik yeri gibi :) Güler yüzü, hoş sohbeti birde yanına bizi eklediğin zaman bak sen keyfe :) Sırf çay demlemek için bile gelirdim işim olmasa :( Çayocağı işleteceğiz zaten teknede seyyar kraathane :D

Neyse telafisini yaparız abi dediğin gibi. Ayrıca önümüzdeki hafta içi yanındayım öğlen yemek ısmarlıycakmış Necati abi bize :D

Kamil ESEN 28-05-2010 10:31

Elinize sağlık , bereketli bir av olmuş .Rastgelsin..

Yağız DEMİR 28-05-2010 12:22

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 85597)
Abi gerçekten Süleyman kaptanımın teknesi şenlik yeri gibi :) Güler yüzü, hoş sohbeti birde yanına bizi eklediğin zaman bak sen keyfe :) Sırf çay demlemek için bile gelirdim işim olmasa :( Çayocağı işleteceğiz zaten teknede seyyar kraathane :D

Neyse telafisini yaparız abi dediğin gibi. Ayrıca önümüzdeki hafta içi yanındayım öğlen yemek ısmarlıycakmış Necati abi bize :D

yaww sen gel taygunum yemek ne kelıme dıle benden ne dılersen kardesım

Hasan BALIKÇI 28-05-2010 15:44

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 85604)
yaww sen gel taygunum yemek ne kelıme dıle benden ne dılersen kardesım

bende geleyimmi:D:Dyok yok gelmeyeyim ilk balık avımızda yemekleri sen hazırlayıp çayı kahveyi sen yapçanya fazla üzmeyeyim seni:D:D:D

yenal45 28-05-2010 15:54

koca kaptan maşallah yine güzel bir gün ve av olmuş tüm arkadaşları kutlarım hadi ratgele nasibiniz bol olsun inşallah:D:helal:

Saat 07:47.