RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Organizasyon günü yem temini hakkında önemli bilgilendirme. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7673)

kaptankarabulut 31-05-2010 20:33

Bir tek sıkıntı ve düşüncemiz inşallah hava o gün güzel olurda güzel bir organizasyon olur.

xnode 31-05-2010 20:40

Tamamdır, bilgilendirme için teşekkürler.
Ben 1. Liman'dan bahsedildiğini düşünmüştüm. Sorun yok o halde.

Denizkızı35 31-05-2010 22:21

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 85840)
Limanın önünde ortalama 80-90 araçlık boş alan var :) yetmezse limanın içine de araçları park ederiz ;) bölgesel ve organizasyon düzenlenmesi olarak herhangi bir eksiğimiz yok gibi gözüküyor umarım herşey istediğimiz gibi gitmeye devam eder..

Anıl emeklerinize saglık süleyman abi ve sen yiyecekten,park yerine kadar herşeyi düşünmüşsünüz
Yanlız bizim park yerini umarım unutmamışsınızdır biliyorsunuz bizim taşıt yüzüyor 7.50x2.50 ebadında :)

Necati ARAT 01-06-2010 07:35

Anılcığım çok teşekkür ederiz çalışmaların için ..

Buradan bir şey ilave etmek isterim..
Yanlışım varsa lütfen düzeltin..

Alacağımız Gümüş hamsiler Difrizden dondurulmuş sekilde çıkacak değil mi??
Aldığımız hamsileri korumak saklamak için yanlarımızda buzluk ve içerisine
buz temin etmemiz gerekmezmi ? Zira buzu çözülen hamsiler çabuk deforme olup
iğneye takmakta güçlük çekiliyor..Bununla ilgili de bir bilgilendirme
yaparsak arkadaşlara yerinde olacağını düşünmekteyim..

kaptankarabulut 01-06-2010 07:57

Evet NECATİ kardeşim o konuyu atlamışız. Arkadaşlarımız gelirken yanlarında buzluk ve buz getirebilirlersa sorun bir nebzede olsa çözülmüş olur.

Taygun KOCABIYIK 01-06-2010 08:10

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 85873)
Evet NECATİ kardeşim o konuyu atlamışız. Arkadaşlarımız gelirken yanlarında buzluk ve buz getirebilirlersa sorun bir nebzede olsa çözülmüş olur.

Uyarıyı ilk mesaja ekledim önemli bir konu.

Anıl ÜNALAN 01-06-2010 09:38

Buz teminini 1.limanın buzcusundan sağlıyabilirsiniz.. İçecek(su, meşrubat) vs gibi şeyleri soğuk tutmak için az olmayan ve kendi dolabımızdan sağlıyamıyamıyacağımız bir miktar buz lazım olucaktır. 1 limanda buz satışı mevcuttur ordan temin edilebilir ;)

kaptankarabulut 08-06-2010 15:23

Arkadaşlar,limanda kaptan arkadaşlarla yaptığımız sohbet sırasında,bu gümlerde KANALavlak bölgemiz güzel av verdiğini ve oranizasyon günü oraya gitmemizi sağlık verdiler.Bende bu gün, kendim bizzat denemek için bu günkü av bölgemi kanal olarak seçtim.iki saatlik av süremde sekiz tane uskumru ve on üç tane istavrit bir çok da kupes aldım. Yemim bittiği için avıma son vermek zorunda kaldımYanımda yarım kiloluk hamsi vardı. Yani yarım kilo hamsi gün boyu yetmiyecek.Takım olarakda yemli çapari kullandım.
Bu nedenle avlak bölgemizi kanal olarak seçmeyi uygun görüyorum.Bunun için gelirken yanınızda ÇAPARİ takımı getirin. Hamsi ise kişi başı bir kilo ancak yeter..
Aslında fotoları çekmeyi unutmasaydım bu gün avlak bölgesinde tuttuğum balıkların konusunu açacaktım.Ama telaşla resimleyemeyince sadece yazmak zorunda kaldım.Yarın hava güzel olursa yine aynı bölgede olacağımı düşünüyorum.Yarında güzel av verirse hem sizlerle paylaşır. hemde avlak bölgemiz olarak kesinlik kazanır diye düşünüyorum.

adolomorola 08-06-2010 19:51

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 86466)
Arkadaşlar,limanda kaptan arkadaşlarla yaptığımız sohbet sırasında,bu gümlerde KANALavlak bölgemiz güzel av verdiğini ve oranizasyon günü oraya gitmemizi sağlık verdiler.Bende bu gün, kendim bizzat denemek için bu günkü av bölgemi kanal olarak seçtim.iki saatlik av süremde sekiz tane uskumru ve on üç tane istavrit bir çok da kupes aldım. Yemim bittiği için avıma son vermek zorunda kaldımYanımda yarım kiloluk hamsi vardı. Yani yarım kilo hamsi gün boyu yetmiyecek.Takım olarakda yemli çapari kullandım.
Bu nedenle avlak bölgemizi kanal olarak seçmeyi uygun görüyorum.Bunun için gelirken yanınızda ÇAPARİ takımı getirin. Hamsi ise kişi başı bir kilo ancak yeter..
Aslında fotoları çekmeyi unutmasaydım bu gün avlak bölgesinde tuttuğum balıkların konusunu açacaktım.Ama telaşla resimleyemeyince sadece yazmak zorunda kaldım.Yarın hava güzel olursa yine aynı bölgede olacağımı düşünüyorum.Yarında güzel av verirse hem sizlerle paylaşır. hemde avlak bölgemiz olarak kesinlik kazanır diye düşünüyorum.

Paylaşım için teşekkürler Süleyman abi
Sitemiz için elinden gelen herşeyi en güzel bir şekilde yaptığın için birkez daha teşekkürler...
İyiki varsın...;)

Saat 21:51.