![]() |
Hasan abi zeytineli dediğin gibi biz amatörlere küstü ..
Sanırım toparlanmasıda uzun zaman alacak gibi.. Neyseki gidipde bomboş dönmemişsin kişi başı bir paşa.. Buda güzel videonun yarım kalmasına üzüldüm.. Seni ve Ercan kardeşimi kutlarım.. Paylaşyım için teşekkürler.. |
Hasan kardeşim sen bana kafayımı yedirteceksin. PAŞA larını almışsın işte ya bol zamanında bile benim gibi hayatında hiç yakalayamayanlar. Afiyet olsun kardeşim.
|
Pasını attın artık ustam durulmazsın sen ;)
Tekne organizasyonunda da bu zamanda paşa tutarsın sen şimdi :) Güzel av olmuş Hasom devamını dilerim ;) |
Dostlarla geçirilen güzel bir gün olmuş.
Bereketli ve afiyet olsun, bu arada gölgelik çok güzel. Yaz aylarında oldukça kullanışlı olacağı kesin. Selamlarımla... |
Öncelikle seni ve Ercanı kutlarım hasan abi,güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz.
Paylaşım için ayrıca teşekkürler. Tam paşa sudan çıkmasına az bir zaman kala makinanın of duruma düşmesi gercekten iyi olmamış.:'( Yanlız bu balıklara birşeyler oluyor ama hadi hayırlısı :( Geçen sene her gittiğinizde en kısır geçen avınız bu sene en bereketi av kadar bile olmuyor neredeyse Hasan abi sen bunu neye bağlıyon :) |
Alıntı:
sen uzun zamandır balığa çıkmadın ama hayatının en güzel balığını kucakladın ona ne dicen :)durum nasıl bir yaramazlık yoktur inşallah.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gerçekten dediğin gibi oldu.:) inanırmısın o gölgelikten iki defa çıktım iki paşa aldım.;)fazla uğraşmadığımdan sırtüstü yatmaktan bol bol çay keyfi yapmaktan yoruldum:D keşke balık olsaydıda yorulsaydım.;) |
Alıntı:
aslında beraber bir av yapsak muhabbete dayanamaz paşalarda katılır derken.:D:D kamil biladerim denk gelelim ençok seninle beraber gitmek istiyorum organizasyon sonra ilk hafta varmısın.?şimdiden söylüyorum lamı cimi yok ben sana uycam söz irfan abi halit abi aptullah abi ve öner biladerimi topla gel ;)ben hazırım |
Saat 17:59. |